Tak po Abramsovi som dokončil takúto chuťovečku....ďalší prírastok do mojej stovkovej série Art of tactic - Operation Barbarossa V tejto mierke je to veru dobrý "maco", má až 68 mm na dĺžku Požité farby Tamiya a Revell, chémia AK a pigmeje CMK a MIG. Detaily budú na mojom blogu. Tak dúfam, že troška osvieži teplé leto a nakopne ma opäť k modelovaniu vo väčšom.
Ďakujem Ono, ja som si tiež sprvu hovoril, že si kúpim len T-26 pre srandu, že to stojí dve a pol Eura....no a už mám doma skoro všetky tanky v 100....to je nákaza holt Na druhej strane je to super relax a možnosť precvičiť si patinovacie techniky.
že tieto krpce vyzerajú perfektne? spracovanie sa mi hodne páči. na fotkách trocha vidno tu tmavu, ktorou si moduloval tiene ale v reáli to bude podľa mna OK. Patina je tiež veľmi pekná, vôbec nezabíja povrchovku, skôr ju doplňa. a podložka? úplne sa hodí. Osobne by som nepovedal že dať zelený tank na zelenú podložku je dobrý nápad ale očividne by som sa mýlil. za mňa veľká pochvala a inšpirácia
Chvíľu sem človek nenakukne a zrazu, že aha, že koľko príspevkov ........Ďakujem moc chalani, všetkým, veľmi ma to vždy poteší, povzbudí a dodá chuti ku ďalším projektom. "Stovky" sú proste super, mňa to celkom vzalo, je to výborná žáves záležitosť. Popravde, nečakal som vôbec toľkoto ohlasov, lebo viem, že väčšina ľudí otvára témy hlavne podľa mierky, tak mi bolo jasné, že väčšinu to nezaujme už len kôli veľkosti. Ale teda som inak milo prekvapený.
matto: veľmi ma potešil tvoj názor, hlavne keď viem aké skvelé drobce robíš ty Tú zelenú mi vytiahol trocha foťák, ale to mi robí vždy, neviem to s kompaktom nejak lepšie odfotiť. A tá zelená podložka vs. zelený tank? .....keď sa zvolia vhodné kontrasty, tak to vyzerá podľa mňa celkom zaujímavo. Nie je to nič ťažké a výsledný efekt vyzerá slušne, stojí za vyskúšanie
Krásný model, povedl se Mě se ty stovky taky líbí. Taky mám zrovna jednu na stole. Jenom mi leze na nervy ten měkký plast, ale asi na něj nejsem zvyklý.