Záleží z jaké strany to bereš , z tvé , máš absolutní pravdu , ne tisíc , ale 28 je rozdělaných a z toho tak 23 připravených k odlití .A i když se snažím ta kopyta dělat co nejbytelnější , nehodí se k modelaření , z důvodu různorodosti materiálu. Ale tyto špatné vlastnosti mizí , když se mástr obtiskne a vyleje resinem . A čím lepší mástr , tím lepší odlitek .A čím více mástrů , tím více modelů , a čím více modelů , tím budu déle modelařit .No na první ereso jsem spotřeboval skoro dva kýble silikonu , než jsem dostal schopné tvary , odléval jsem a tvaroval resin na 3-4 krát a dneska mám větší radost , když se mě tvary auta podaří chytit napoprvé a na odlití spotřebuju 1,3 - 1,8 kg silikonu , podle velikosti . Takže já se dnes bavím chytáním tvarů ,hledáním plánků a předloh , překreslováním do měřítka, ještě tak deset aut (mástrů) a pak budu modelařit do sekretáře . Jinak mám asi 80-90 stavebnic ,ale co tam je někdy za patvary , to si radši udělám svoje , no a zajímají mne ročníky 60-90 ,málo zmapované , ale světším překvapením
Potřech letech vytahlá , já říkám mrtvá forma , a ještě jsem odlil tři kousky eresa co půjdou začistit
PANE SKORPIK , VAS JE NA TO DOMACI MODELARENI SKODA ...... TY VASE MODELY BY JSTE MEL VYRABET A PRODAVAT ALESPON V MALE SERII /////MYSLIM ,ZE BY STACILY POUZE ODLITKY KAROSERII A UZASNYCH KOLECEK ..........