Ty diry prelepim paskem z papiru s mensi sterbinou, udela to lem ktery sem tam videl na fotkach. Vyslo mne to nake vetsi nez sem chtel Lemy udelam asi tmave hnede nebo cerne. Jeste nevim.
Mě tak moc velký nepříjdou.. Spíš vidím problém (takhle podle fotek), v tom, jestli mají správný úhel "vyosení".. Ovládací lanko by se v té díře nemělo v žádném případě nijak lámat. A to je u nieuportů docela problém trefit, protože to lanko při potlačení a nebo při přitažení letounu mělo hodně velké výkyvy směrem nahoru a dolů..(proto je také ta díra u originálu tak velká). Tady je VOP Nieuporta 23..
Přílohy
Naposledy upravil zdesko dne 25 srp 2012, 22:07, celkově upraveno 1
..asi jo. Vypadají dobře, souosost je pěkná.. Jenže jsou šíleně jásavé.! Ta červená na francouzkých trikolorách a kokardách je popisovaná jako "dohněda". Tak je určitě alespoň nějak utlun filtrama.. A co "lajnování" kolem křídel a na trupu dělat budeš..? Jinak jek je to hezký éro, tak je to hezky postavenej model..
Souosost si udelas sam. Stredove modre jsou zvlast. Lajnovani na trupu bude. Stroj co stavim mel lajnovani jen na trupu. Viz foto nekde na zacatku tematu. Obtisky sem jeste "nefiltroval", udelam az budou vsechny na miste. Jen smerovka proska po-obtiskovyma filtrama. Jasave to bude otrosku min po filtru, ale moc utlum uz necekam. Vsechno neni perfektni Co na ten lem? podle fotek se mi to jevi docela svetle, ne zadna cerna nebo moc tmave hneda. Uvazuji o hnede nebo tmave hnede. Cervenou zkusim pak jeste ztmavit GW cervenym washem. Jen se bojim abych to nezkurvil. Presne takhle sem zacal vylepsovat porty na FLohu a vime jak to dopadlo.
Uz je skoro hotovo. Namalovat hlavni vzpery, olejove skvrny a prosaknuti a muze to jit do finalniho laku. Cervena pretazena tmave cervenym filtrem. Jeste asi dam hnedy.