Akorát, že ve WoT máš z velké části tanky, které existovaly pouze na rýsovacím prkně, případně vlhké sny designérů z Běloruska, které skutečnosti zrovna 2x neodpovídají. Kde reálné a úspěšné tanky jsou dost často ve stínu těchto scifi tanků, případně se hrají v konfiguracích o které se pouze možná tehdy uvažovalo, ale reálně takhle nikdy nebojovaly. Ale je fakt, že o modelu Lva jsem taky uvažoval.
Nechápu, co na tomto tématu bylo, že to muselo být v rubrice modelářské poradny Přesunuto.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
knecht píše:Ked sme už pri scifi tankoch...E-75 robí 1/35 aj niekto iný ako Trumpeter? Ten doma mám ale poviem že veeeelka nespokojnosť.
nedělá. já ji má taky doma a asi mám jinou stavebnici protože za 700 v ní bylo přesně to co jsem očekával. nebýt těch gumových pásů tak stavba z krabičky je naprosto v pohodě
Tak mal som stavebnicu e-100 a tá bola úplne v pohode tá e-75 nemala ani len mriežky na vetrakoch od motora rozdelené iba proste náznak že tam sú a tiež veža nesedí v lozisku je tam obrovská vôľa a tým pádom aj medzera no proste des to ked porovnávať s dragon alebo tamyia tak nie je o čom. Akože viem že trumpeter je iná cenová kategória ale mám este KV-1 a tam spokojnosť nadovsetko
1. k tomuto sa moja práca ani len nepribližuje 2. toto podľa mňa nie je ten istý model. príde mi to že to sú tvary ako má dragon. ten trumpeter je nejaký taký hrubý...chápeš...no dojdem domov odfotím