Louh ti hlinik sežere, měď by měla vydržet ... jakej typ barvy chceš konkrétně odbarvit?? Purisol od agamy je dobrej a nic neleptá... trochu nechápu podle fotky, co chceš odbarvit.
tak jsem nechtene ziskal vic zkusenosti s purisolem nez jsem chtel (posledni model jsem v nem musel umejt 2x za sebou ) a funguje to super, plast je neposkozenej a po maly chvilce jde dolu vsechno komplet, akryl, syntetika, lesklej lak, i surf. az je to desivy, co to probuh je za chemku, jak muze neco netknout plast a zaroven sundat vsechno ostatni v radech sekund? funguje to skoro jak nakej nastroj guma v kreslicim programu.
zkusil jsem v tom umejt stetec, nechal jsem je odmocit v nakloneny nadobce, aby byly co nejvic ponoreny, a normalne mi to sundalo i lak na nasade toho stetce, opadalo to v takovejch velkejch suchejch kusech, pod tim zustalo cisty prirodni drevo
Nazdarek chlapi,neviem či to tu patrí,ale asi určite nie,dal som na model vela lepidla a neviem sa ho zbavit :/ nejake napady ako by som ho mohol dat dole?