David Paseka
KPM Hradec Králové
KPM Hradec Králové
Pasecka píše:Jakube oprav prosím link na Avax-models v prvním příspěvku. My tady děláme modely a ne "hérečky".
venco píše:na slovensku som ich našiel tuna http://modelhobby.sk/index.php?cPath=9463_9514
Michael Průža píše:přátelé prosím o radu...testuji již delší dobu Pactry, ale nějak mi to s nimi nejde. dříve jsem používal Gunze C, kde jsem byl zvyklý na určité chování barev, ředění tlaky atd. dokázal jsem s nimi udělat tenkou linku bez prášení, krásný difúzní přechod, difúzní fleky na letounech luftwaffe, shadingy atd.. bohužel toto se mi s Pactrama nedaří, kromě zamrzání na jehle asi po dvou minutách práce (což by ani tak nevadilo), barvy práší a decentní difúzní přechod - popř. práce bez šablon prakticky nepřipadá v úvahu. Mám origo ředilo testor na akrylové barvy, zkoušel jsem kombinaci jiných ředidel/retarderů, které jsem vyčetl z kubrtových stránek a zde na MF, ale prášení přetrvává. barvy ředím spíš méně, jsou již ve skleničce docela řídké, takže tak 3:1 barva/ředidlo (nespletl jsem se). tlak nižší, kolem 0,8 -1 baru (Zkoušel jsem i vyšší tlaky, ale taky bez úspěchu). měl někdo podobný problém? Chtěl bych se pokusit to nějak rozřešit, než začnu testovat Gunze H...
Zpět na Jak na to ?? Modelářská poradna
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků