Miško,Vaša robota je nádherná Mám ale jednu otázku:prečo nie niektorý,zo známych motorov-také BMW 801....Myslím si,že v pomere cena,kvalita by to bol predajný hit.Ja sám mám doma pár nezlepených Fw 190-tok.Teda len taká idea.
Marku to jo, 801 by byla pecka. Chci dělat i "superprodejný" hity, ale zatím dělám dost mimo veškerý plány a přaní (moje) furt něco jinýho dle objednávek. Musím se přiznat, že mně ty "nehity" kolikrát dost baví a těší. Ale neboj, dojde i na ně. (doufám že nebudeš mít zatím fousy po pás, a že si klidně můžeme tykat jako všichni tady (skoro)). Michal
kdepak marabu, ve škole se mně ptali jestli si uvědomuju že jsem nejhorší, protože tohle není žádný "umění" nakreslit něco realisticky, nic jsem do toho nedal ze své invence....
Tak ti indoši jsou totální mazec Miško!!! Na kola počkám, ale těch vousů po kolena se bojím Ještě bych prosil i se čtverečkovaným dezénem...ale ne až na rakev
Misko, aj ked pises, ze si do tej Tvojej vytvarnej prace ""nedal svoju invenciu"", tak sa hlboko klaniam pred Tvojim talentom ...je malo ludi tu na foru, ktori sa ti mozu v sikovnosti rovnat...a to pisem pri plnom vedomi ...
Zpátky k věci. Na Bristol Titan, taky Gnome Rhone Titan... a další, jsem dodělal sání aby byl komplet se vším, znova pružinky na zdvihátkách a zkusím odlít. Tohle už je mustr.