Konečně hotovo. Plachta je dělaná poprvé, takže není zrovna hezká. (budu rád za rady jak na stínování těch plachet) Stavba zde: viewtopic.php?f=58&t=67390
Teda to bláto na pojezdech a na zadku vypadá slušně, jen mě na poprvé zarazily ty odřeniny - jejich možná simetričnost. Osobně volim větší hustotu na bocích směrém níže, hrany a poklopy, madla a tak podobně. Vždy se snažím myslet na tok jak se někde otíra o zeď, ploty, stromy a podobné překážky.
Petr Michna
...teda to muselo dát práce a přitom taková blbost...
Až na tie odreniny si to zvladol slušne, trocha mi pripadaju ako keby jazdil 350km/h a sem tam dohno niekto hodil kameň skus ich možno robiť spáradlom ako ja...ako uz ti bolo radene rob ich na hranách tam kde sa pohybovali ludia a maš tam krasne plochy mohol si skusiť nejake stekance od nejakých hrdzavých odrenin na vrchnej hrane a podobne... ale kolesa su pekne
Stečeniny tam jsou, ale je to foceno jen pod lampou, a tak to dost zaniklo (není u nás hezky, takže se nedalo fotit na denním světle). Odřeniny jsou bohužel dost hrubé, protože jsem se snažil ztvárnit hloubku tím, že nejdřív namaluji odřeninu zesvětlenou základovou barvou a pak až barvou na odřeniny. A v tom byl kámen úrazu, základovka byla totiž od tamyie a s těmi já detaily neumím (barvu na odřeniny mám od valleja a s tou jsem dělal pak odřeniny na kolech bez hloubky a takhle byly mnohem mnohem jemnější, tekže budu muset koupit i základovku vallejo).