po dlhsom case som konecne nieco dokoncil a som rad ze to bolo LEGO od Airfixu...
Postavit si tento model je cista radost, pokial si ju ako ja, pre istotu niecim nepokazite...

Pre tento krat som si vyrobil problemy s vodickami na dekaly a ocadenim od vyfukov s ktorym nakoniec aj tak nie som spokojny...
Ze som opacne nalepil lavy kanon, som zistil az bol povrch kompletne hotovy, nakoniec som odlomil antenny stlpik a stratil ho pre istotu...
](./images/smilies/36_1_42.gif)
Jediny malinky problem stavebnice, je spoj centoplanu a trupu, ktory vsak staci jednoducho a rychlo stensit, tmelil som len prechod kanonov do kridla...
Model som sa snazil spravit ako cistu krabicku, ale nakoniec mi nedalo a doplnil som aspon pasy na sedacke,
z ihiel spravil hlavne gulometov a onitoval...
Model by si urcite zasluzil odvrtat, alebo nahradit resinom vyfuky a otvorit kryty tiahel klapiek, ked uz som ich vyklopil,
ale nakoniec som sa na to s prehladom vykaslal...
Do kariet mi aj zahralo, ze som zatial nenasiel foto Mk.XII s antennymi lankami a tak som s radostou vynechal aj tie...
Kedze mam rad "jete" masiny, aj tento skoncil ako ufulanec...
Urcite si vsak este nejakeho Airfixoveho Spita spravim, aj ked skor pojde na radu E-Mezek od tohoto vyrobcu,
ktory v poslednej dobe robi take pekne, lahko zostavitelne modely a zasluzi si pravom