pram-s robil panzershop/uz nie je v ponuke bohuzial/ a tu 52 tomodels.uz chysta aj dalsi tahany. inak skvela zbierka hlavne ked si predstavim z coho je to spravene.akurt ze slovaci nemaju befka s pridavnym pancierom.
pram nieje od panzershopu,uz len ta cena by ma odradila,je to scratchbuild z bvp1,bvp2 a plastovych dosticiek,a hadam ten pridavny pancier tam tolko nevadi ci?
tak to este viac klobuk dole pred tou novostavbou . a pancier,no kto to nepozna si to ani nevsimne a kto ano tak snad prepaci.mne sa to paci aj tak.ako vravim na to z akych vrakov je to robene.tiez som uz par krat zacal bvp-2 ale vzdy ma to po case preslo a isiel som na nieco fajnovejsie. aste ale take rypnutie-ten nosny modularny system je v digi kamo a nie v klasicekej woodland.ale to sa asi neda namalovat takze aj tie figurky sa mi pacia.pekne to ozivuju.
Naposledy upravil tomec dne 07 črc 2012, 20:54, celkově upraveno 1
Noo,do chrochtarny to sice nepatri,ale za predlohu davam 100% Neviem presne,ktory rok to znazornuje,ale mne osobne to pripomenulo dobu,ktoru som stravil v prOR Martin(1996-2006) A hlavne cislica 222 (sluzil som u 2 roty).Kedze si dal masinu bez blatnikov,tak to zablatenie mohlo byt este vyraznejsie,ale na modely by to uz vyzeralo asi dost prehnane.No a za "PRAM" mozem len
Konečne si sa odhodlal a dal tie modely sem na fórum. Sú krásne. Ešte si pamätám ako si sa trápil s tym PRAMOM ( ) ale ten výsledok stojí za to ( ). Je to perfektné. Ešte sa musím od Teba veľmi veľa učiť. Každopádne klobúk dole za každý model ktorý si tu predviedol ( ). Len tak ďalej a teším sa na ďalšie Tvoje výtvory.