Mě to přijde takový mdlý...sry ale nemůžu si pomoct...nudná kamo bez jakechkoliv obtisků. Ty pásy jsou děsný...holt ale nu což s tim se nic neudělá a jak Lopuch naznačil tak mi taky nesedí blatníky a písková na pravym pásu.
Jo a nikdy bych na podložku i do malý dio nedal tank aby byl rovnobežne s podložkou.....proste zadny rovnoběžnosti...vypada to pak mrtvě
To Lopuch: V poho.... díky za připomínky, je to blbá fotka pod zářivkou
To Samin: Je to tvůj názor a já ho respektuji, ale abych to ujasnil
za 1. Model jede po poli, na okraji lesa kde je sem tam stromeček, takže nerovnosti na poli moc bejt asi nemůžou....
za 2. Rusáci mnohdy na začátku války ani označení nedávaly páč tanky chryli jeden za druhym aby doplnili frontovou linii, a toto téčko je ¨jeden z prvních tipů...
za 3. Pásy jsou zaprášeny pigmenty a protože je to foceno pod zářivkou trošku to celé svítí... Víte co je hlavní? Líbí se mě, a jsem s ním spokojenej.....
staroch03 píše:Víte co je hlavní? Líbí se mě, a jsem s ním spokojenej.....
Nechci do toho rýpat ale už jsi to udělal po několikátý: chceš aby ti tu ostatní okomentovali model a když okomentují a upozorní na nedostatky, tak řekneš, že se ti to tak líbí.. (člověk když čte mezi řádkama, tak jsem z toho pochopil ať si svojí kritiku strčí někam)
a Samin psal o rovnoběžnosti umístění modelu, ne o (ne)rovnosti na poli..