Hammer píše:Petr Hlaváček píše:ulevil sis srdíčku a teď zametáš stopy co.Nenamáhej se reagovat,nikdo tu není už zvědavý na ty tvoje kecy.Ale bylo to hezké počteníčko, doufám že to někdy sepíšeš do knihy.Navrhoval bych název: "Výlevy z Bohnic".
Jinak toto myslím na tebe uplně sedí.
http://www.youtube.com/watch?v=kg8_XHQOqS4
Ale copak nám to vylezlo, prušánecká jízda zase s množným čísílkem!!!! Nikdo! Tak ty už mluvíš za lautr všecky! To je panečku kalibr.
Nemáme zadělávat téma osobníma útokama, pro tebe to neplatí? Asi ne, tady platí jen ty vaše omalovánky a s jinými soudruhy, soudruzi zatočíme, po bolševicku!!! Neboj, mě se nezbavíte jako těch mladých co jim tady podobní "modeláři" jako odpověď na žádost co a jak píší: "neumíš hledat", "už mě serete" atd.
Jenže ono je to pravda,že ti mladoši vůbec neuměj hledat.Vidim to u nás na klubu(sám jsem vedoucím kroužku a mám pod sebou 20 capartů).Když potřebuje něco najít,tak ho odkážem na MF nebo na Google .Ani pořádně nezadá do kolonky konkrétní věc ,kterou potřebuje hledat a potom se diví,že 4 hodiny strávil u kompu hledáním zbarvení blbý sedačky na Jaguara,kterou tam už moh před těma 4 hodinama nalepit nabarvenou Vallejem .