Tak po dllllllhej dobe je skoro nekonečná stavba dokončená. Čo sa týka popisu stavby, tak bude na mojom blogu. V krátkosti len: farby Tamiya a niečo i Revell syntetika, wash plus patina je vodičkami AK a pigmentami MIG......tak ako i u T-70. Doplnky tentokrát žiadne, iba čistá krabica.
Přílohy
Naposledy upravil Matej Kavečko Paluda dne 05 bře 2013, 22:37, celkově upraveno 3
Pěknej Abrams ....škoda, že jsi nesáhl po nějakých doplňcích, určitě by to model oživilo, je to taková placka. NATO kamufláž mu sluší, líbí se mi víc než písková. Jen na té kulaté podložce mi to připadá takový divný??Nevim proč, přijde mi malá?
jo jo jo, pěkná moderna.Moderna určitě v tvém podání vynikající. Jen jsem trochen zklamanej protože když jsem četl název tématu tak jsem si říkal paráda mrknu na super pouštní kamufláž a ona je to tříbarevka...
Ďakujem za pochvalné ohlasy, vždy to moc poteší Je pravda, že viac nejakej bagáže by mu neublížilo, ale na začiatku som to zobral ako oddychovú rýchlostavbu, preto som okrem kanistrov a a toho vreca z Milliputu nepridával nič iné. A NATO kamufláž preto, lebo to je celkom výzva a navyše za mi páči viac ako piesková. Chcel som si ju vyskúšať, mám doma ešte rodinku nemeckých Leopardov, takže budem mať aj na čom v budúcnosti cibriť jej prevedenie Ale don´t worry......mám v rezerve ešte jednu stavebnicu a tá bude asi púštna
Model je zpracováním moc pěkný a v tomto měřítku obvzláště. Jen mne osobně se tyto tanky ve skutečnosti tvarově vůbec nelíbí. Mám pocit, jako by na sebe dali dvě krabice od bot . Takový moc hranatý, ale to je jen můj problém.
Pavle vďaka za koment To máš recht, je to taká "cihla", ja som popravde tiež dlhé roky túto potvoru nemusel nejak zvlášť, ale v posledných dvoch troch rokoch sa mi začala páčiť čím ďalej viac......v tej "škaredosti" si človek dokáže nájsť to čaro, nikdy nehovor nikdy, že?
No mi hovor Honzo, ja mám ešte jednu A1 od Revellu a pôvodnú M1 so 105mm delom od Gawy. A určite chcem M1A2, ale počkám, či Revell nereedituje tú svoju, čo pred pár rokmi ponúkal. Alebo skúsim Trumpeter. A s pluhom alebo odmínovačom by tiež mohla byť zaujímavá No však uvidíme
Tady je Revell s pluhem Dragon a Trumpeter oba M1A1. Trumpeta dělá i A2, ale bez protiskluzu...nebo použít díly z Trumpety na Revell M1A1. Výlisky se liší jen jedním rámečkem.
Pěkná práce s povrchovkou. Taky se sice řadím k těm, kterým se Abrams jako tank moc nelíbí, ale je zajímavé, že jako model vypadá dobře. Osobně jsem zvědavý na ty Leoprdy, to jsou sexy kočky a je tam obrovský prostor pro ozvláštnění.
Moc hezkej kousek, ta povrchovka to je paráda.. Taky ho mám v plánu, hned po Challengeru I ale asi bude žlutý...Akorát to podložku bych změnil za něco jiného s kusem terénu...
Dave: Na Leopardy sa teším i ja, ale nejaký ten mesiac ešte budú musieť počkať, mám teraz na stole dosť iného Jindra: No práveže v poslednej dobe akosi nemám inšpiráciu na položky, tak to riešim takto. Keď k niečomu budem mať nápad, isto ho zrealizujem, pokiaľ ni, tak to dám iba takto na drevo a pokoj