20mm FLAKVIERLING 38 Tamiya 1:35 je velmi kvalitná stavebnica ....len škoda tých bublín na zadnej strane panciera. Stavba modelu my zabrala asi tak dva vačery a patina as tak pol dňa viac foto: http://matovemodely.webnode.sk/fotogale ... a-hufnice/ foto:
Jen pár konstruktivních poznámek, co mě praštilo do oka:
1) na zadní straně pancíře se zdá, že nejsou zatmelené stopy po vyhazovačích 2) nejsem odborník na zbraně, ale řekl bych, že zásobníky máš nalepené obráceně - měly by být ohnuté dopředu
Dále vyhazováky na opěradlech taky v realu nebyly a máš špatně začištěné hlavně, je u kořene vidět stopa po dělicí rovině. Dale mám zly pocít,že ti trošku švidrá geometrie. Takže trochu miň spěchu a více pečlivější práce by neuškodilo.
Ale znázornění opotřebované zimní kamufláže se mi líbi, abych jen nekritizoval.
podľa mňa do toho už nezasahuj a nechaj tak nik si to nevšimne a pokial to nieje na súťaž tak neva..teda až na hlavne kanónov ..ináč strašne sa mi páči tá zimná kamo..to si robil metódou laku na vlasy že?
......................ou tak to je blbe model cestuje na all kits show tak dufam ze si toho nevsimnu a ano robil som to metodov laku na vlasy ale namiesto laku som použil Worf effects od AK - interactive
fuuuha tak až ešte máš čas tak to urvi no ale snaž sa to veľmi neporušiť ...lebo fakt pekný je ...a hlavne nezabudni odvŕtať tie hlavne kanónov hneď to bude krajšie
Jestli to bude soutezni model, tak si toho nejspis vsimnou, zakriveni zasobniku je vec logicky podminena tvarem naboju. V tehle pozici by byly patrony umistene nabojnici dopredu a projektilem proti zaveru.
Stejne to plati i pro stopy po vyhazovacich.
Plastove modely nestavim, tak neodhadnu, jak pracne bude to opravit, ale na Tvem miste bych to zvazil.
s tými stopami po vyhadzovači už veľa nenarobí..to by musel dávať dolu komplet kryt a mohli by sa poškodiť aj iné veci ale je fakt že až to bude súťažný tak si to na 1000% všimnú
A s těma zásobníkama se stačí podívat na obrázek na krabičce a je to hned jasný.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire