Vladek Vácha píše:Moc pěkné..malinkatý dotaz.Proč má knipl tak divnou barvu?myslím koženou rukojeť.
Je spíš písková,než hnědá že,ale na tom jde ještě zapracovat.Myslím že to vezmu sienou pálenou a pak to bode vypadat jako hezky ohmataný(možná

Vladek Vácha píše:Moc pěkné..malinkatý dotaz.Proč má knipl tak divnou barvu?myslím koženou rukojeť.
Má být černá jako bota...čistě náhodou mám knipl ze spitfira vedle sebe tak přidám foto .Pokud bych popsal barvy tak celá rukojeť byla natřena černou barvou,včetně kostky na hydraulikou spouští palubních zbraní.Spodní část je šedivá.Herzán Petr píše:Vladek Vácha píše:Moc pěkné..malinkatý dotaz.Proč má knipl tak divnou barvu?myslím koženou rukojeť.
Je spíš písková,než hnědá že,ale na tom jde ještě zapracovat.Myslím že to vezmu sienou pálenou a pak to bode vypadat jako hezky ohmataný(možná![]()
![]()
)
Vladek Vácha píše:Má být černá jako bota...čistě náhodou mám knipl ze spitfira vedle sebe tak přidám foto .Pokud bych popsal barvy tak celá rukojeť byla natřena černou barvou,včetně kostky na hydraulikou spouští palubních zbraní.Spodní část je šedivá.Herzán Petr píše:Vladek Vácha píše:Moc pěkné..malinkatý dotaz.Proč má knipl tak divnou barvu?myslím koženou rukojeť.
Je spíš písková,než hnědá že,ale na tom jde ještě zapracovat.Myslím že to vezmu sienou pálenou a pak to bode vypadat jako hezky ohmataný(možná![]()
![]()
)
Pokud by byla potřeba není problém vyfotit ze strany či nějaký ten detailík....Herzán Petr píše:Vladek Vácha píše:Má být černá jako bota...čistě náhodou mám knipl ze spitfira vedle sebe tak přidám foto .Pokud bych popsal barvy tak celá rukojeť byla natřena černou barvou,včetně kostky na hydraulikou spouští palubních zbraní.Spodní část je šedivá.Herzán Petr píše:Vladek Vácha píše:Moc pěkné..malinkatý dotaz.Proč má knipl tak divnou barvu?myslím koženou rukojeť.
![]()
)
To je apsolutně skvělá fotka,moc díky.Zamakám na tom![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Navrátil, sedan1 a 192 návštevníků