Kolegovia chcem sa opýtať ako sa pracuje s týmto prípravkom od AK na stečetiny.... ono sa to iba klasicky nanáša a robia ťahy štetcom ? chcel by som totiž vytvoriť čo najlepšie a najrealnejšie stečetiny ako su na tom obrazku na vzorke... vyžaduje to aj nejaku inu prácu alebo je klasicka sa štetcom nanašať a robiť ťahy ?
Ja viem že žiadny ale je to tema o AK pripravku nechcel som zaloziť novu temu samostatne na ten moj pripravok... zalozim novu temu a dostanem 350 komentarov ze prečo zakladam nove vlakno ked je tu tem o nich plno že prečo som to nedal tam preto som to dal radsej tu ...
kuzma píše:Náhodou to nebylo zas tak špatné se zeptat.Mne samého to třeba taky zajímalo.A to video bylo super.Dík za inspiraci.
Ja sa tiež pripájam k tomuto názoru. Konečne som to polopatisticky pochopil. Mám však problém s Wet Effects Fluid / efekt dažďovej vody. Nikde som nič podobnému tomuto videu nenašiel. A na ich stránkach je len všeobecný návod o tom, aké je to super realistické, a že to nie je lak a pod. Dúfam, že niekto nehodí do mňa kameňom, že to dávam tu, ale novú tému sa mi o tom zakladať neoplatí. Takže len tak vyskúšam, lebo predpokladám, že každý kto chce robiť, alebo robí s Ak - Interactive efektami sa tu pozrie.
Pred nedávnom tu bolô dotaz,že aký rozdiel je medzi použitím prípravku a laku na vlasy. 1,Worn effects je o niečo tvrdší ako lak na vlasy,čo odcení ten,kto bude chcieť vytvoriť 2,škrabance a odery pomocou liehu. 3,V prípade použitia liehu a laku na vlasy je nutné dávať pozor,aby ste sa nedostali až k plastu,preto je nuté netlačiť veľmi na vatovú tyčinku,pretože zotriete farbu aj lak na vlasy veľmi ľahúčko až po plast.Nutné je aj tyčinku trocha medzi prstami jemne vyžmýkať. 4,vtedy je Worn effects veľmi vhodný a evadí,že vatovú tyčinku trochu pritlačíte.Je totiž o niečo viac tvrdší a pevnejší,čím viac vydrží aj takéto tvrdšie zaobchádzanie.Ja osobne používam na odery : -vatovú tyčinku, -skalpel -špáratka -lieh -brúsny papier 1000 -1200 K tomu liehu.Keby som používal vodu,tak by som sa udrel nakoľko používam acryl Tamiya.
Zdravím všechny. Zkoušel jste někdo dávat na ten Worn effect lihové Agamy?Nebude to dělat neplechu?Mám na stole prvého Japonce a chci jej patřičně odřít,ale vrchní odstín mám v lihu,tak nevím jestli to mohu na sebe dát?Přinejhorším si to budu muset zkusit někde na plast.destičce.Dík za odpověď.
... takže Gunze C i H ředěné Levelingem (se žloutou etiketou) jdou po užití Worn Effetcs dolů i po 16h... a to jak párátkem tak i tvrdým štětcem... stačí jen navlhčit a není problém...