Najde se někdo chytřejší, kdo ví jaké je to varianta našich znaků? Zatím jsem žil v iluzi, že naše znaky byly (a jsou lemované). Buď modrou, bílou nebo šedou. Tohle ale vypadá jinak.
Předělali jí u výrobce na Ukrajině ,kde prošla GO a přestavbou.V LOK byla jen doupravena,má možnost použití jak transport/tak pro přepravu osob.Původně se jednalo o stroj 34.základny spec.letectva v pardubicích....kamufláž byla dost hrozná,už něsla ,aspoň v roce 2002 velké stopy po opotřebení.Zdeny píše:Děkuji za informaci, ta fotka není úplně nejlepší a při pokusu o zvětšení to fakt vypadalo na hodně tenký lem, ale nebyl jsem si jistý. Jinak tahle elektronická kráska už opravdu bohužel létá jako "obyčejný" dopravák. Předělali ji loni na jaře ve Kbelích.
Tak pilotní prostor,prostor radisty bude asi standart...z vnitřku jsem někde viděl před přestavbou.Jednou jsem do něj nahlížel ale to bych si musel něco pamatovat.Jinak pro případné zájemce mám manuály k An26 komplet drak,kokpit,výstroj,motor atd....něco mohu vyfotit digitálem.Raptor píše:Nemáte někdo fotky interiéru toho AWACSe?Nějak nejsou k sehnání.
K motoru mám rozkresleny všechny jeho díly,celky atd....ke klapkám toho moc není pokud to beru z pohledu na podklady´ke stavbě modelu.Dost toho je k centroplánu,pilotní kabině, podvozku, nádržím, instalacím atd....Jinak co si pamatuju tak to Zetko mělo v roce 2002 čumák v šedé barvě.Zdeny píše:Tak ten manuál mě nadchnul. Nevím jak dlouho už sháním cokoliv o přistávacích klapkách, tedy samozřejmě vysunutých a ten motor by taky stál za hřích. Myslím, že se určitě dohodneme.
Mám cca 200 manuálů ..dá se říci na cokoliv....nascenovat to není v mé moci. Jen to An-26 je 945 stran textu,schémat,nákresů,výkresů atd....třeba K l39 nebo Migům21 několikanásobně více.Raptor píše:A mohl by jsi prosím ten manuál ofotit/oscanovat celý?Tohle je na veřejnosti docela raritka.Popřípadě pokud máš i další manuály tak bych o jejich scany/fotokopie měl zájem.
Uživatelé procházející toto fórum: Markus, MichalJ, milan petr a 12 návštevníků