Dne 18.10.2024 bylo ModelForum ochromeno technickou závadou na harddisku. Bohužel náprava trvala déle, za co se omlouváme. Stav ModelFora byl obnoven ke stavu z 17.10.2024.
Mysliš toto "hovado" od Academky? Koukám dodnes sem nějak nedokázal opravit tu barvu .. jinak sem na tom z drátu zkoušel opravit tu "ohrádku " a ještě to dostalo něco aj z olověnýho plechu. Dneska bych to dal úplně jinak a asi lépe.
Honzo díky za nabídku, ale co se týče má osoby, tak zatím ji nevyužiji. Třeba později. Havlis, tak přesně tento obrstroj jsem měl na mysli. Ten šimi bude také takto velikej. Ach mé oči! Jinak si myslím, že bychom tu také mohli dáti téma na tyto terénní osobní auta. Měl by někdo z vás nápad na název?
chlapy... našel jsem doma starýho , jak píše Pája, šimiho..=D od Hasegavy v 72... je u toho i Kettenkrad... tak bysme mohli ty teréni vozy někde zařadit... protože ten šimi je svým způsobem tereňák.. a navíéc takovejch aut je na trhu spoustu.. od wilisů, přez gaze, až po kýble..=D
jj, souhlas, to už nemá s náklaďákama nic společnýho.... A název, nevím, něco jako "Teréní vozy a jejich variace" ...... nebo tak něco, to je na tobě, jak to nazveš
založil jsem to tady náklaďácích..... podle mě je auto jako auto..=D... navíc nemám navázanou známost s žádným z adminů.. takže je to v náklaďácích a snad to nebude nikomu moc vadit..
Koukám další zajímavý téma. Tu Academku s cisternou Blitz v 1/72 bmám nově taky a chci ji dát do menší dioramky s ME 110E od Airfixe. Takže sleduju abych měl inspiraci.
No to máš smolu, lebo tá cisterna od Academy služila na prepravu a doplňovanie T-Stoff do raketových motorov, čiže postaviť to k Bf 110E nie je dobrý nápad. Jedine tak k Me 163. K Bf 110 odporúčam Opel Blitz 3t Fuel Servicing Truck (Kfz.385) alebo Mercedes LG 3000 Tankwagen Luftwaffe (Kfz. 384), oba od MAC Distribution.
Mně docela překvapilo že Italeri ve čtvrtce nezužitkovala svůj Blitz a neudělala cisternu, trochu jsem s ní počítal, zvláště když "35" mají....Nevíte jestli se nemá náhodou letos objevit ?