Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Technika ‹ Galerie techniky
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

MRAP Cougar 4x4 1:25

AFV gallery
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

MRAP Cougar 4x4 1:25

Příspěvekod Brzdič » 23 kvě 2012, 13:38

Ahoj

Tak jsem dobojoval. :)
Podložku dodělám někdy v budoucnu, musím si nechat udělat desku na kterou to pak celé plácnu. ;)

[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ] [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ] [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ] [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]

A něco z přírody. Zem byla po včerejším dešti ještě vlhká a tak jsem se v tom moc nechtěl rochnit, takže to bylo jen šup, šup a hotovo. :D

[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ] [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ] [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ] [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ][ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ] [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Hotovo: [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ] [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ] [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Brzdič

• Odpovědět s citací

Re: MRAP Cougar 4x4 1:25

Příspěvekod RomanV » 23 kvě 2012, 15:21

Pěknej kousek Brzdiči :P Já jsem si stáhnul všechny fotky jako studijní materiál. Mám tuhle potvoru v resinu (pěkná hrůza) a určitě budu opisovat. Je neuvěřitelný že dokážeš z papíru věci který by spousta z nás nedokázala udělat v plastu. Jseš dobrej! =D>
Lokaji! Ohlašte své paní že přišel Antonio Serutti.!
-"Má smutek. Nepřijímá!"
RomanV

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Letec20 » 24 kvě 2012, 07:08

Zase koukám jako blázen co se dá vysochat z papíru - paráda jako vždy =D> =D> Zajímavý je rozdíl v odstínech při focení v interiéru a venku. V exteriéru to vypadá supr !
Letec20

• Odpovědět s citací

Příspěvekod MBT » 24 kvě 2012, 07:28

Zdravím Ťa, Brzdiči, veľmi pekný kus =D> Priznám sa, zaujala ma tá nezvyklá mierka 1/25, cítil som že sa asi jedná o novostavbu. Ale netušil som že je to papier, pozrel som si postup aj v rozostavaných modeloch. No paráda, na pohľad vypadá ako plastová stavebnica. To je modelarina. Viem čo obnášajú papierové modely, tiež som sa im venoval. Ale ja som si vystrihovačky robil sám, počítal, kreslil... všetko v mierke 1/30.
Tu je malá ukážka: húfnica ZUZANA http://i286.photobucket.com/albums/ll11 ... 213769.jpg
panc. vozidlo TATRAPAN: http://i286.photobucket.com/albums/ll11 ... obrzok.jpg

Inak tie zábery robené vonku sú fakt super, je to skoro ako naozajstný stroj. Chystás sa dorobiť aj nejakú akčnú podložku?
MBT

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Brzdič » 24 kvě 2012, 13:07

Díky pánové. :)

Romane ... jo jo fotky s klidem využij, ono něco slušného na tohle vozidlo sehnat je skoro nemožný, já měl zhruba 5 fotek který se trochu daly použít. :-D
MBT ... Pěkné kousky, mám pocit že ten Tatrapan jsem kdysi už viděl. :) Podložka bude, ale časem, musím si pořídit desku. A akční to nebude, jen kousek nějaké afgánské cesty.
Hotovo: [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ] [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ] [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Brzdič

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie techniky