Díky pánové...teď si dám přes léto trochu pauzu. Snad tu padesátku postavených modelů zvládnu letos udělat....některé jsou samozřejmě rozdělány delší dobu, jen tu čekají na dokončení. ...nikdo mi s tim nechce pomoct.
Já prostě nechápu, jak dokážeš při svým tempu udržet tak vysokej standart svých modelů, to mě fakt hlava nebere Druhoválečný kousky jsou pěkný, rád se na ně podívám (přecejenom jsem s druhou válkou taky začínal). Víc mě ale v dnešní době bere moderna, ty Humříci jsou těžce inspirativní, mám v plánu udělet ty naše co byly v Modeláři. Pak se chystám na odstrojenýho od polských spešláků GROM. Momentálně mám na stole M-47. To je bohužel těžký sklamání Mám od Tebe tu věž co dělal Tukus....nic proti němu,je to fajn kluk, známe se osobně, ale tohle se mu moc nepovedlo.....Dva dny jsem přemýšlel jestli nad tím mám mávnout rukou a neřešit ty docela vážný tvarový nedostatky a nebo udělat novou. Hádej která varianta vyhrála ?
Lokaji! Ohlašte své paní že přišel Antonio Serutti.! -"Má smutek. Nepřijímá!"
Díky..no já to taky nechápu...základ je se s tim nesrat
Co se týče M 47...já ji předělával na US verzi a tebe to asi čeká také, pokud chceš dělat toho z Alžíru nebo odkud? Hummery jsou kusovky do sbírky...mám jich tu dalších 6 v surfu, 2 už v lesklým laku a tři nepostavený Dragon neni žádná výhra, ale jiné lepší v těchto verzích nejsou. Moderna mě začíná brát také víc...jen ty druhoválečný musim zdělat.