První model do mojí nově založený galérie. Em třistapětadvacítka v hlídkové variantě. Model se dá postavit i z krabičky, pár jsem jich už viděl a docela to jde. Já jsem si chtěl některý díly trochu upravit a ve finále z toho byl scratch, kdy z původní stavebnice zbyl jen rám, kola a sedačky.Moje blbost. Tohle byl jeden z mých Temelínů, stavba s velkýma přestávkama trvala dva roky.Fuj,fuj, jsem rád že to mám za sebou.
Přílohy
Naposledy upravil RomanV dne 12 úno 2014, 15:42, celkově upraveno 2
Lokaji! Ohlašte své paní že přišel Antonio Serutti.! -"Má smutek. Nepřijímá!"
Děkuju za komentáře Abych předešel dotazům jestli jsem model náhodou nezapoměl stříknout matným lakem, podle znaku na boku korby se dá identifikovat vozidlo ve službách pohraniční policie. A jak jistě všichni vědí , vozidla Izraelský policie a strážců hranic jsou známá tím, že mají jiný odstín než armádní vozidla a hlavně jsou lesklá. Jak je vidět na přiložené fotce, i já jsem musel být poučen povolanějšíma
Přílohy
Naposledy upravil RomanV dne 12 úno 2014, 15:43, celkově upraveno 1
Lokaji! Ohlašte své paní že přišel Antonio Serutti.! -"Má smutek. Nepřijímá!"
Ahooooj už som myslel, že si sa na nás vys.al Mimochodom už som ti vravel, že si psychopat h???? Toto je naprosto skvelá robota ty si zo stavebnice nepoužil skoro nič proste si borec. Uctivá poklona A gratulujem k ďalšiemu Izraelcovy
Roman, Roman, tebe nestaci kupit si model, ty ho musis cely...no teraz by som to nazval preskrecovat , ale teda maso to je a poradne, nebyt terz v robote, ja by som ti ukazal, ale co ,trt by som ti ukazal,moc sa mi to paci ,velky palec hore !
Počet zobrazení hovorí jasne o tom, že u väčšiny nerozhoduje kvalita odvedenej práce, ale skôr to, či to á kríže alebo hviezdy. Roman nemám slov, jednoducho nádherná práca od A do Z, nie je viac čo dodať