Taky se to snad jednou naučím .Dolepena přední náprava a na zkoušku posazenej motor.Teď už v podstatě jen budu opravovat díly z původního modelu a sázet je zpátky.Chci jít co možná nejjednodušší cestou abych měl další kus.Cílem je eliminace vraků ve vitríně a další typ Peterbiltu ve zbírce.Pavel
Z mého sanda projektu,nebo jak to nazvat se začíná stávat docela vážná věc.V hlavě mi díky Richardoj (Dick 1) pomalu,ale jistě uzrává konečná podoba.Tak jao jsem dlouho odolával dvounápravové koncepci tak stejnou dobu mlsně přešlapuju kolem typicky Amrických návěsů na sypké materiály.Přísahal jsem si,že soupravy stavět nebudu,ale asi udělám vyjímku .Pokud by se mi to ještě podařilo potom sladit barevně tak by to byla paráda.Nemá někdo lepší fotku spodní části těch násypek-systému otvírání,případně cokoliv n toto téma?Pavel
V nascanovaném Overdrive Magazin 12/1974 se něco takového objevilo... Všechno tam není, ale aspoň něco. V duchu jsem si říkal, že si takovou soupravu vybereš, protože k takovému tahači se hodí na jedničku Tak to jsem móóóc zvědavej.
Já věděl,že už jsem to někde zahlídl.Díky moc.Vybral-vybral-ty návěsy nejsou zase až tak složitý abych je nezmákl.Zkusím si je rzkreslit a připravit.Většinu součástí pro jejich stavbu bych měl mít po šuplíkách a zbytek už jsou desky.No,jestli já si nezadělávám na chocholouška... Pavel
Nevím, jestli jsem to už někam tady na MF nedal. Tady jsou brožurky na US trailery pro sypký materiály i s rozměrama. Tebe, Pavle, budou zajímat hlavně bottom dump brochures.
Jardo taky díky.Ty Midlandy jsou krásný,ale řekl bych,že by se hodily k novějším autům.Např. pro svoji 378 bych si tam určitě vybral a byla by to soupraa jako víno.Mě spíš lákají ty dva vleky.Pavel
Další menší postup na rámu.Opraveny tlumiče (zadní) a opět další tmelení na nápravě samotné.Doplněny malé vzduchojemy-z vlastních zdrojů a celek zkušebně posazen na kola.Na zkoušku také motor a kabina.Pavel
Jo Láďo,snažím se-snad se povede.Pár foteček z bourání kabiny.Suma sumárum poškozený jsou pouze čelní skla,což není tragédie-udělám nové,superčiré.Sedačky možná nahradím jinýma,ještě uvidím.Upravit bude potřeba panty na dveřích a droboť jako houkačky atd.Hodíme to do louhu a uvidíme.Pavel
V mém depozitáři,se mi po stavbě K100 válel opravenej Cummins.Tak jsem ho vzal a prohnal hned lakovnou,ať se práší za kočárem.Motor je klasika co cpal Revell skoro do všeho.Neměnil jsem ani už několikrát probírané dvě turba.Šup tam s ním a hotovo.Pavel
Říkám si,že když každej den udělám nějakou drobnost,tak mám za chvíli auťák v kupě.Přemejšlel jsem co všechno navěsím na rám.Prohlídl jsem fotky a možností a kombinací je spousta.Podržím se osvědčenýho "standartu"-pravá strana pod kabinou malá nádrž se schody-tato mi zůstala z odlévání Pet.351 a pasuje přesně.Levá strana kastl na baterie-použju mírně vykuněnej ze stavebnice.To by byl rám pod kabinou.Za malou nádrž na pravo ještě umístím nově vyrobenou meší nádrž na olej do hydrauliky.No a na levo ještě jeden kastlík na materiál a nářadí.Tímto bude rám vyplněn.Pavel
Tedy Mistře, Vám o jde od ruky jedna báseň. Já už zas dva dny na nic nešáh. Tyhle dvounápravový jednohubky mě moc neberou ale v tvým podání bude na co koukat. Jarda
Začal jsem vyrábět věci na doplnění šáska.Kastl na baterky jsem rozebral,odstranil naznačení slziček a polepil plechem od CTM.Stupačka je ze sady stejného výrobce na Pet.378.Z vrakáče jsem pokrátil nádrž aby mohla vzniknout nová na olej.Zbývá vyrobyt ještě jdnu na levou stranu a nebo místo ní nějakou schránku.Auťák doplním zadními blatníky(upravené ze stavebnice Volvo FH).Pavel