Parádně napatinované . Na galerii teda málo fotek a chtělo by to trochu informace, zda se jedná o odstavenou techniku či techniku v provozu.
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
Matúš, myslím, že dobrá práca . Ja do toho nechcem moc kecať, keďže hrdzu sám veľmi neviem, ale tie malé pláty nad blatníkmi mi prídu málinko lepšie, ako tie na veži......možno preto, že tam je viac odtieňov svetlej hrdze.
každopádně velké plus za odvahu se pustit do tak velkých rezavých částí! na druhou stranu to opravdu není moc přesvědčivé ty pláty na boku věže jdou vidět že jsou tam tahy štetcem nebo tak něco - prostě to není moc přirozené. Jsem asi poslední kdo by do toho měl kecat protože jsem nic takovýho ještě nezkoušel ale je to v galerii a jdeš z kůži na trh....