pretoze tiez teraz robim tu bublinu ale v 35 tak by som mal par postrehov. tie bedne na lavom blatniku.na fotkach co som videl tak mali iba tu prvu,pripadne s tou poslednou. a na vezi nemali ten zameriavac. to len take info.ze keby si chcel este sa to da dat dole.ale urcite netvrdim ze to nemoze byt ako to mas aj ty.pretoze co som videl tak aj tie debny mal kazdy kus inak usporiadane. inak modely su paradne.klobuk dole.
Tomec díky za info. Bedny jsou a nejsou. Co kus to originál.Mám fotky jen z pravé strany a šikmo zleva zepředu, takže neni vidět celé uspořádání na levém blatníku. Ten zaměřovač ještě půjde dolu a díru po něm zaslepim. Davide...díky, to je podle tvé fotky
ja som najskor vychadzal podla T-55 favorit ktory je urceny presne na to iste ako aj bublina.a ten ma tiez len tu prvu bednu.potom som si nafotil bublinu v piestanoch v muzeu a ta mala aj poslednu bednu.a potom som nasiel dalsie foto bubliny/dufam ze je to bublina ale nevidim kanon tak snad ano/a ta mam zasa iba prvu.ale ono to bolo asi robene co kus to original.
Tomec díky, původně jsem tu UN chtěl udělat, ale musel bych komplet vyskrečovat ten pluh, což bych sice zvládnul, ale nemám na to čas. Tak jsem zvolil do sbírky stroj z výzbroje ČSLA. Dej sem pak někam fotky tvé stavby.
ja uz jednu bublinu mam.je to tiez biela UN ale s inym typom odminovaca. teraz bude zasa zelena csla len este neviem ci bude mat aj radlicu alebo tento odminovaci pluh alebo bude bez vsetkeho.stavba chvilu potrva zatial mam len vezu. ale ked bude tak to sem urcite dam. preto som sa aj velmi potesil tymto modelom aspom mam kde cerpat inspiraciu.
a este mam dalej na plane aj favorita.klasicka T-55 sa mi nepaci ale spec.verzie ano tak mam stale co robit.
V 1/72 co stavim je to trochu jiné jak v 1/35, tam jsou lepší stavebnice a doplňky. Favorita budu stavět také...je v plánu společně s T 54 s KMT 5 a T 55 AM 2 Kladivo v příští serii mých modelů ČSLA.
milane máš u mě pivko a bábovku, tyhle detaily tahy sháním a i WWP mě nechalo na holičkách...už sem pomalu volal do přelouče že bych si ho zajel nafotit. dík moc!
Tomec...děkuji za nabídku, pokud je to možné rád bych ji využil.Mám materiály z Atm, WWP, Novinek, ale skutečné rozměry nemám. To by mi pomohlo, i s třeba orientačním náčrtkem, jak je to myšleno, abych si to přepočítal do 1/72. Díky...nespěchám.
Co se týče radlice a fotek od Milana...už jsem pár věcí utrhnul, zatmelil a budu předělávat hydrauliku, kabely a pár detailů.