dovoľujem si vám oznámiť, že sme na vás pripravení!!! Tak dúfam, že nás nesklamete a tie stoly neostanú prázdne, to by ste nám neurobili, že? Sme tam pre vás už od ôsmej ráno (neoficiálne aj skôr...)
Prihlásených je v tejto chvíli cca 60 modelov. Som si ale istý, že v skutočnosti sa dostaneme minimálne na dvojnásobok, možno aj viac... Kontakt pre prípad núdze na hlavného organizátora Matúša Svibu (že by ste sa v tom našom malom mestečku zatúlali niekde zlým smerom, alebo by ste niečo potrebovali a pod.) je na plagáte, ale pre istotu ešte raz: 0915/539674 alebo moja maličkosť: 0917727551
Velka Gratulacia usporiadatelom a vdaka za super akciu modelov bolo naozaj pozehnane co prijemne prekvapilo to je len dobre prajem novej sutazi a partii okolo nej vela uspehov a hlavne sa tesim na vela dalsich spolocnyh stretnuti
Skvelá akcia, pokec s kopou známych a fakt prekvapujúce množstvo modelov. Chalanom a dievčatám z Handlovej obrovská vďaka za usporiadanie akcie. Veľkú pochvalu si zaslúžia aj za občerstvenie, ktorého bolo ozaj dostatok. Ešte raz veľká a rok dúfam opäť
Za KM Spektrum BB dakujeme organizatorom za super zvladnutu akciu . Modelov bolo dost - bolo sa na co pozerat a prajeme vela uspechov do dalsich rocnikov. Este budeme cakat, ze sem hodite par fotiek z akcie.
Já bych chtěl rovněž klukům(a dámám )z KPM Handlová poděkovat za vskutku moc povedenou akci.K shlédnutí bylo hodně modelů a nezáviděl jsem těm chlapcům,kteří modely hodnotili,protože bylo na co se koukat.Přikláním se k názoru že občerstvení bylo super o kávě ani nemluvě(náš děda měl tři) a na závěr mohu všem,kteří se na akci podíleli jen a .Za rok opět v Handlové nashledanou a doufám že se s většinou uvidíme na Panzershow.
Chcem sa Vám poďakovať za skvelú akciu a príjemne strávenú sobotu.Akcia bola super zvládnuta a o tom svedčí aj účasť modelov. Na priek tomu že to bol prvý ročník ste to natreli aj tohtoročným Malackám.O rok dúfam znovu a veľa šťastia.Prikladám pár foto:
KPM Handlova a team Modelmaster Vám všetkým ďakujú za super účasť,boli sme prekvapený koľko modelov sa zišlo. Chceme sa ospravedlniť všetkým s ktorými sme sa neporozprávali ale naozaj nebolo času.Fotky budú čoskoro.Dúfam že na budúci rok nás bude ešte viacej a naša akcia ešte kvalitnejšia.Ďakujeme predajcom že si našli čas a prišli nás podporiť a všetkým ktorý ste prišli .O rok sa vidíme znova.
Matúš vám už poďakoval, ale nedá mi to – musím aj ja... Takže v mene celého teamu Modelmaster vám ďakujem, že ste „obetovali“ svoj čas, energiu aj financie a prišli nás podporiť na nultom ročníku modelárskej výstavy Modelmaster 2012 v Handlovej. Bez vás a vašich modelov by sme boli „stratení“... Naozaj sme boli veľmi milo prekvapení hojnou účasťou a najmä množstvom modelov. Svedčí o tom aj to, že sme narýchlo ešte museli doplniť rad stolov v strede telocvične, pretože nebolo kam dávať modely.
Dnes ráno som spočítal všetky modely z registračných hárkov. A dostali sme sa k neuveriteľnému číslu: 152 súťažných modelov!!! (Moje a Matúšove modely som nepočítal). Je to obrovský úspech a len a len vďaka vám. Počasie nám tiež prialo a z toho sme boli tiež very happy.
Osobitné poďakovanie patrí: Mariánovi Glembovi z KPM Lipt. Hrádok, ktorý prišiel ako návštevník a nakoniec „zapadol“ za registračným stolom a dobrovoľne nám pomohol zapisovať do reg. hárkov modely a modelárov, ktorí postupne prichádzali. Takže Majo, naozaj ďakujeme za veľkú výpomoc!
Niektorí z vás sa stanú aj televíznymi hviezdami, pretože nás boli natáčať aj z Regionálnej televízie. Mám prisľúbené, že to nahrajú aj na YouTube, takže potom sem hodím odkaz a môžete si to pozrieť. Osobne sa prišiel pozrieť aj primátor mesta Handlová, Ing. Rudolf Podoba. Bol nadšený a máme sľúbenú jeho podporu aj na budúci rok. Z vašej strany sme pripravení nielen na pozitívne reakcie, ale aj na konštruktívnu kritiku. Takže ak máte máte nejaké pripomienky, sme na to pripravení, kontakty na nás sú v tejto téme.
Takže vážení, naozaj ďakujeme a tešíme sa na stretnutie o rok.