Ahoj Davide, máš tu plejádu krásných modelů , figurky mi přijdou vzhledem k měřítku nadprůměrný. Zaujalo mě, že jsi postavil celou řadu stavebnic od Trumpetru. Jejich dvaasedmy mě zajímají, ale vyhýbal jsem se jim dosud kvůli údajně nelepitelným pásům. Zkoušel jsem lepit pásy na KV (1:35), kde jsou naštěstí i článkové, takže jsem s tou gumou různě experimentoval a slepit jsem to nedokázal a to mě od malých Trumpetýrů odradilo. Můžeš poradit? Používal jsi gumové pásy ze stavebnice? Čím a jak jsi to lepil? Podle fotek nevypadá, že bys měl v této partii nějaké problémy. Díky moc. Honza
Ahoj, no mě se celá serie moc líbi. Ty figurky jsou perfektní, hezký model oživí a pěkně je na nich vidět jejich velikost. Já se k figurkám ještě pořádně nikdy nedostal, tak možná příště. Gratuluji.
Petr Michna
...teda to muselo dát práce a přitom taková blbost...
Tety: Nejdříve děkuji za pochvalu a nyní k těm pásům.Jak již kolegové uvedeli, nejlepší je lepit pásy vteřiňákem.Nepovede se to třeba hned na poprvé,ale dá se to eventuelně oloupat a začít znovu.Hlavně to chce trpělivost.