Ahoj všem stavitelům modelů motorek. O víkendu 14. a 15. dubna se konala výstava a soutěž plastikových modelářů v Mošoni v Maďarsku. Motorkářů se sešlo docela hodně, modelů na stole bylo docela dost, bylo na co koukat. Co mě hodně zaujalo byl model Yamahy v barvách Spidermana a pak to byla Kawasaki ZX-14 v zeleném provedení, to byly fakt skvělé modely co jsem viděl poprvé naživo. Nafotil jsem co se dalo tak se na to mrkněte. Moc rád jsem se opět sešel a popovídal s Honzou Kozinou, rád jsem osobně poznal Antonia a Mica. Super popovídání.
Přílohy
Rozestavěno:Honda Double Naposledy dokončeno :Ducati 1199 Panigale S TRICOLORE
Slíbené fotky detailů. Nejsem žádný umělec fotograf, takže omluvte kvalitu fotek. Některé detaily mě fakt uzemnily, z těch jsem si fakt sednul na prdel. Zase na druhou stranu mě udivuje, že jsou detaily, které by se daly udělat lépe a více si s tím vyhrát. Posuďte sami...
Přílohy
E Miha Cosic Yamaha YZR-M1 A Tenk Jiří Honda RC211V 06 Team LCR A Knezic Tomislav Yamaha YZR-M1 04 A Benyák Albert Yamaha YZR-M1 Laguna Seca A Nagel Hugo Vespa A Hofmann Tamás Kawasaki ZX-14R Ninja A Rafalski Sylverter Funny motorbike of Mr Verner A Vajsábel Anton Yamaha V-MAX A Keresztely Tiberiu Ducati 916 Desmoquattro
E - Ezüst - stříbrná medaile A - Arany - zlatá medaile
No tak když vidim některé výtvory z této akce, tak si řikam, čeho se tady bojíme...
černá odstrojená M1 - když vezmu v potaz, že tohle je transkit od To Studia - ten původní na 05ku M1 (za 4500 kč), tak mi rozum nebere, že vyhodí tolik peněz a výsledek nastříká černou barvou, kterou ani nenaředí a hlavně všecko jednou barvou... plexi z tohohle modelu asi nepřežilo - Ježiš taková škoda (a takhle jí dodrbat), tenhle TK musim pořídit, je to nejlepší dostupná 09
ZXRR - její napínáky řetězu - tohle jsem ještě neviděl a to se okolo motorek motam už celkem dlouho (modely 10 let a motorky vůbec 20), vejfuky super probarvení
Pánové nejsem zase takovej střelec a nerad dělam kritiku, ale nechápu čeho se tady modeláři bojí když vidim s čim se jinde soutěží. vidim, že mam tu čest sledovat zdejší modeláře z čr a sk, kteří dělaji super kousky
Naopak Hayabusa je pěkná, líbí se mi ten nápad a i to, jak to je udělaný. Jinak to vypadá na pěknou akcičku se super modelama (Indian se tu objevil, pěkný) a určitě tady šlo spíš o pokec s lidma, takže to vypsané nahoře berte s rezervou, ale napsat jsem to musel, protože mi to vyrazilo dech...
Díky za fotky z této akce a zprostředkování toho, jsek se modelaří i jinde než v čechách a na slovensku
Díky za foto. Čo som videl galériu aj v inej časti fóra, vyzerá , že to bola super akcia. Náhodou si necvakol aj ten McLaren čo je položený za M1 09 od J. Kozinu? Ten by ma tiež zaujímal ako fanúšika tohto tímu.