Foto skutečného letounu by bylo?
zdesko píše:..trochu nevím, jak zareagovat, protože nevím v jakém stádiu rozpracovanocti ten nátěr je..Ale vezmu to takhle..ta olétaná černá je famózní..! Fakt se nebojím použít ten výraz..prostě se mi to hodně líbí..
![]()
No, ale bohužel se mi nelíbí to "začouzení" edelweiss...
Asi jsem pochopil, jak je to myšlené, prostě "je špína zažraná", že..? Ale já bych namítnul, že jsi možná zapoměl na údržbu letounu. K té patří i šmrdlání éra mokrým hadříčkem, popřípadě navlhčeným v nějakém olejíčku..
Z toho vyplývá, že ta černá se časem, dejme tomu, ošmrdlá..no, ale zároveň se ošmrdlává i ta barva na kytičce. Ta ovšem zůstaně bílá a jen místy možná začne prosvítat dřevo..(anebo nezačne, protože edelweiss by mohla být namalovaná na černé. No a pak by musela být namalovaná docela silnou vrstvou, aby ten černý podklad překryla a svítila, tak, jak svítí na fotkách skutečného stroje). V příměru s těma dobře prošláplejma pohorkama, je třeba si uvědomit, že je musíš také krémovat. No a pak Ti, ač prošláplé, slouží dlouhá léta..
Takže... trup nechat..(zde si ještě jednou chrochtnu, protože se mi to fakt líbí..
)..ale kytičku oživit..!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků