No dík.....akoby som to,proste viem tvoriť, nie fotiť riedidla je dóst, mojimi "rýchlymi" stavbami už len vyprchá Tak som to dnes "vyfociu", vyrábam si dalšiu hračku a možno dám tentoraz aj figúrku alebo ne
Ď...Ten jeho výraz nemá chybu, to ano ešte mu možno dám do ruky flašku pálenky a je jasný Koleso bude dole na kladke, tam možem ešte doladiť nedostatky priestrelu, neviem ako vyzeralo toto koleso v reze,nenašiel som žiadne foto,ale keď sú vpredu zvare po obvode, tak "asi" bolo duté
Dík Stani ,ano je to tamijácky dvojzložkový a kolečkom. Pajáce robím len ako doplnok ku stavbe(šak ma poznáš) a tam aj skončím, nejde mi to barvenie....ale až sa to ja naučím, tak budem rád.
Hračka pripravená na striekanie nejaký bordel ešte pribudne, len ako je u mňa zvykom-nemám friule takže touto cestou Vás prosím, pokial ich máte niekto doma a zrovna nepotrebujete...kúpim, alebo poprípade vymením ATL 28 za ATL 03. Viem, že sa dajú objednať, ale to bude ako posledná volba pokial sa nenájde dobrá osoba zatial sa budem venovať hračke a figúrkam-možno
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"