Martin martinsticky Štický Máte-li dojem že vidíte nepořádek , nenechte se zmást . Jedná se pouze jen o systém uložení věcí , který momentálně nechápete .
Trošičku mě v konstrastu s celkem ruší ty lesklé vrtulové kužely- prkotina patrně beztak způsobená fotkou.Tvůj Heinkel je velmi, velmi pěkná záležitost Moc líbí. A osmahláVOP od výfuků je dost dobrý detail
Díky všem, pánové! Po tom všem, co mi řekli ke kamufláži na soutěži, to potěší.
pro Jirku Holuba- ty kužely jsem schválně odlišil, stejně jako listy a antény, aby to nebylo celé stejně matné. Ve skutečnosti to takový lesk není, je pravda, že na té fotce se lesknou jak psí kulky. Je to polomatný Gunze, zbytek je Satin Vallejo.
pro Joseff66 - dík za upozornění, opravím to. Natíral jsem vnitřky černou Vallejo na štětec, tak proto.
kyli píše:Že má být hadovitá a ne skvrnitá. Plus jiné "věcné" připomínky.
Tak to nevím ... ty hady pochopitelně vytvoří skvrny. Možná viděli fotku předlohy? Protože pak by si mohli myslet, že ty hady by měly být tak 3x tenší a ostřejší a skvrnky by vyšly mnohem menší a jemnější? Každopádně tohle je důvod (jeden z důvodů), proč Uhu neustále odkládám, já bych to prostě nedal.