Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Kreslené podklady ‹ Letadla ‹ Galerie
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Rucne kresl. Spit Mk.Vb HOTOVO

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Rucne kresl. Spit Mk.Vb HOTOVO

Příspěvekod Martinicky Vladimir » 26 bře 2012, 21:52

arthur1966 píše:Čo dodať? =D> =D> =D> =D> =D>

Peto diky!
Martinicky Vladimir

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martinicky Vladimir » 26 bře 2012, 21:56

Discus pilot píše:Vladimíre,lietadlá sú u mňa apolitické :-D ... Ak máš niekedy v pláne MiG-3(je to naozaj nádherný stroj,hlavne v nejakej atypickej"poľnej" kamufláži,určite nebudem sám,čo sa poteší :)

Lacko, chcel by som urobit tri kusky "sovietov"...uvidim, ktore tri masiny dostanu sancu :) :-D :grin: ??!
Martinicky Vladimir

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Discus pilot » 26 bře 2012, 22:15

Mojím favoritom je tento kúsok. Nie je mi známe o ňom nič,inú foto okrem tejto nepoznám a je mi známa len jedna (netuším si ani odhadnúť ako realistická) rekonštrukcia kamufláže. Čo to tak využiť ako námet na rozmýšľanie? :)
Přílohy
110320011608_Mi_G_3_bn_37_pestryjkopirovanie.jpg
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Discus pilot

• Odpovědět s citací

Příspěvekod michal77 » 26 bře 2012, 22:32

Dokonalé :P :P :P
V galérií:
Su-27: viewtopic.php?f=6&t=92080
Su-25: http://modelforum.cz/viewtopic.php?f=6&t=83901
Mig-23 MLD: viewtopic.php?f=6&t=67367
Mig-29: http://modelforum.cz/viewtopic.php?f=6&t=60093
SU-17M3: viewtopic.php?f=6&t=55402
michal77

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Michal Vyparina » 26 bře 2012, 23:32

Líbí se mi to. Škoda, že z toho neuděláš nějaký pěkný box-art s Fejfarem opřeným o stroj či něco takového, co jsem ti posílal na fotce.
"Věřím v Boha a své pistole." - škpt. Václav Morávek
"Deus vult!" - pokřik křižáků před bojem s nevěřícími
"Jdi, poutníče, a zvěstuj Lakedaimonským,
že my tu mrtvi ležíme, jak zákony kázaly nám." - epitaf mrtvým hrdinům Sparty po bitvě u Thermopyl
Michal Vyparina

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martinicky Vladimir » 27 bře 2012, 09:37

Discus pilot píše:Mojím favoritom je tento kúsok. Nie je mi známe o ňom nič,inú foto okrem tejto nepoznám a je mi známa len jedna (netuším si ani odhadnúť ako realistická) rekonštrukcia kamufláže. Čo to tak využiť ako námet na rozmýšľanie? :)

Lacko, tie tri sovietske masiny budu: Mig-3, Jak-3 a La-5 FN ! Kamuflaz tohto Migu, co si sem zavesil, vyzera velmi zaujimavo! Tipujem to na polia farieb AMT/ neviem teraz z hlavy cisla farieb/...cierna+svetlo zelena, dplnkove pruhy mozu byt biele i svetlo sede, cislo na trupe zlte, cerveno lemovane a spodok klasika svetlomodre-"majove nebo"...????????!
Martinicky Vladimir

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martinicky Vladimir » 27 bře 2012, 09:38

michal77 píše:Dokonalé :P :P :P

Michal dakujem...som rad, ze sa Ti tak paci !
Martinicky Vladimir

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martinicky Vladimir » 27 bře 2012, 09:41

Michal Vyparina píše:Líbí se mi to. Škoda, že z toho neuděláš nějaký pěkný box-art s Fejfarem opřeným o stroj či něco takového, co jsem ti posílal na fotce.

Michale som rad, ze sa Ti to uz libi...na namalovanie Fejfara k eru sa necitim...nie som portretista :) :lol: :grin: ...na to su lepsi umelci, napr. Pavel Rampir !
Martinicky Vladimir

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Discus pilot » 27 bře 2012, 09:50

Martinicky Vladimir píše:
Discus pilot píše:Mojím favoritom je tento kúsok. Nie je mi známe o ňom nič,inú foto okrem tejto nepoznám a je mi známa len jedna (netuším si ani odhadnúť ako realistická) rekonštrukcia kamufláže. Čo to tak využiť ako námet na rozmýšľanie? :)

Lacko, tie tri sovietske masiny budu: Mig-3, Jak-3 a La-5 FN ! Kamuflaz tohto Migu, co si sem zavesil, vyzera velmi zaujimavo! Tipujem to na polia farieb AMT/ neviem teraz z hlavy cisla farieb/...cierna+svetlo zelena, dplnkove pruhy mozu byt biele i svetlo sede, cislo na trupe zlte, cerveno lemovane a spodok klasika svetlomodre-"majove nebo"...????????!

Sú tam určite 3 odtiene (zelená +čierna+svetlohnedá???? a "obláčiky" biela? svetlosivá ? strieborná ?) a číslo je podľa mňa tiež žlté.... Keby sa tak k tomu vyjadril nejaký znalec VVS :-k možno by sa dospelo k nejakému výsledku a by si bol prvý na svete s najreálnejšou rekonštrukciou tohoto stroja :D :D :D lebo táto tu mi nejak nesedí (napr pole pod anténou je zjavne svetlejšie ako tie vedľa) ... Čo si trúfam odhadnúť je to,že foto predstavuje ranú verziu MiG-u s kratším čumákom a bez slotov
Přílohy
1_110.jpg
Discus pilot

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Discus pilot » 27 bře 2012, 10:06

alebo delenie(pôvodnej) spodnej a vrchnej kamufláže môže byť priamo z fabriky,tým pádom najsvetlejšia môže byť svetlozelená a ďalšie tmavozelená+čierna ??
Discus pilot

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martinicky Vladimir » 27 bře 2012, 10:28

Discus pilot píše:alebo delenie(pôvodnej) spodnej a vrchnej kamufláže môže byť priamo z fabriky,tým pádom najsvetlejšia môže byť svetlozelená a ďalšie tmavozelená+čierna ??

Lacko, tento vzhlad sa i mne javi ako pravdepodobnejsi...aj tak to je, ako "vstupit na velmi tenky lad" !!! Nemam rad taketo "divoke" camo! To su len dohady, nic relevantne :? ...
Martinicky Vladimir

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Peter Badár » 27 bře 2012, 14:04

Discus pilot píše:
Martinicky Vladimir píše:

Sú tam určite 3 odtiene (zelená +čierna+svetlohnedá???? a "obláčiky" biela? svetlosivá ? strieborná ?) a číslo je podľa mňa tiež žlté.... Keby sa tak k tomu vyjadril nejaký znalec VVS :-k možno by sa dospelo k nejakému výsledku a by si bol prvý na svete s najreálnejšou rekonštrukciou tohoto stroja :D :D :D lebo táto tu mi nejak nesedí (napr pole pod anténou je zjavne svetlejšie ako tie vedľa) ... Čo si trúfam odhadnúť je to,že foto predstavuje ranú verziu MiG-u s kratším čumákom a bez slotov

Zase sa rozbehne nikam nevedúca debata o odtieňoch farieb. Keď si predstavím, ako debata bola už len kvôli krídlam (červené či zelené) na tom slávnom MiG-3, tak k tomuto MiG-u sa budu ale sypať príspevky. Dajme to s prosbou Massimu Tessitorimu, či by sa mu to nepodarilo urobiť farebné. :arrow: A nech sa už nešpekuluje. :D
Tento rok:
Postavené modely: Messerschmitt Bf 109 E-4 (1/72, ICM), Mitsubishi A6M2 type 21 (1/72, Airfix), Grumman F4F-4 (1/72, Academy)
Na stole: Morane-Saulnier M.S.406 (1/72, HobbyBoss), Supermarine Spitfire Mk.Ia (1/72, Airfix)

POSIELAJTE MI PROSIM IBA E-MAILY!
Peter Badár

• Odpovědět s citací

Příspěvekod fredy » 27 bře 2012, 20:17

Vlado spomínaš si na scénku z filmu Pelíšky kde si Kodet prezerá obrázky neandrtálcov a dinosaurov a skonštatuje : "No jo Zdeněk Burian, toho znám, s tím tě múžu seznámit." ? Aj ja keď budem raz ukazovať deťom Tvoje slávne maľby, budem hrdý na to že sme spolu komunikovali cez internet. Máš to veľmi realistické a napriek tomu si zachovávaš svoj osobitý, rozpoznateľný štýl, čo sa mi osobne veľmi páči. Len tak ďalej. =D>
Život je rad za sebou nasledujúcich provizórnych riešení.
Manfréd "Fredy" ŤUKOT
fredy

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martinicky Vladimir » 28 bře 2012, 08:00

fredy píše:Vlado spomínaš si na scénku z filmu Pelíšky kde si Kodet prezerá obrázky neandrtálcov a dinosaurov a skonštatuje : "No jo Zdeněk Burian, toho znám, s tím tě múžu seznámit." ? Aj ja keď budem raz ukazovať deťom Tvoje slávne maľby, budem hrdý na to že sme spolu komunikovali cez internet. Máš to veľmi realistické a napriek tomu si zachovávaš svoj osobitý, rozpoznateľný štýl, čo sa mi osobne veľmi páči. Len tak ďalej. =D>

Fredy, nie je prispevok ako prispevok, ale tie Tvoje dokazu cloveka pohladit na dusi [-o< ...som velmi rad, ze sa Ti bokorys paci :D !!! Len ziadne prehananie, len ziadne prehananie... :lol:
Martinicky Vladimir

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Švanda » 28 bře 2012, 09:29

Tady nikdo nepřehání, Tvůj Spit je prostě moc pěkně namalované pěkné letadlo. A jestli sbíráš hlasy pro sovětské stroje, tak se taky přimlouvám za MiG-3, mám pro něj zvláštní slabost. [-o<
Švanda

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Galerie