arthur1966 píše:Čo dodať?![]()
![]()
![]()
![]()
Peto diky!
arthur1966 píše:Čo dodať?![]()
![]()
![]()
![]()
Discus pilot píše:Vladimíre,lietadlá sú u mňa apolitické... Ak máš niekedy v pláne MiG-3(je to naozaj nádherný stroj,hlavne v nejakej atypickej"poľnej" kamufláži,určite nebudem sám,čo sa poteší
Discus pilot píše:Mojím favoritom je tento kúsok. Nie je mi známe o ňom nič,inú foto okrem tejto nepoznám a je mi známa len jedna (netuším si ani odhadnúť ako realistická) rekonštrukcia kamufláže. Čo to tak využiť ako námet na rozmýšľanie?
michal77 píše:Dokonalé![]()
![]()
Michal Vyparina píše:Líbí se mi to. Škoda, že z toho neuděláš nějaký pěkný box-art s Fejfarem opřeným o stroj či něco takového, co jsem ti posílal na fotce.
Martinicky Vladimir píše:Discus pilot píše:Mojím favoritom je tento kúsok. Nie je mi známe o ňom nič,inú foto okrem tejto nepoznám a je mi známa len jedna (netuším si ani odhadnúť ako realistická) rekonštrukcia kamufláže. Čo to tak využiť ako námet na rozmýšľanie?
Lacko, tie tri sovietske masiny budu: Mig-3, Jak-3 a La-5 FN ! Kamuflaz tohto Migu, co si sem zavesil, vyzera velmi zaujimavo! Tipujem to na polia farieb AMT/ neviem teraz z hlavy cisla farieb/...cierna+svetlo zelena, dplnkove pruhy mozu byt biele i svetlo sede, cislo na trupe zlte, cerveno lemovane a spodok klasika svetlomodre-"majove nebo"...????????!
Discus pilot píše:alebo delenie(pôvodnej) spodnej a vrchnej kamufláže môže byť priamo z fabriky,tým pádom najsvetlejšia môže byť svetlozelená a ďalšie tmavozelená+čierna ??
Discus pilot píše:Martinicky Vladimir píše:Discus pilot píše:Mojím favoritom je tento kúsok. Nie je mi známe o ňom nič,inú foto okrem tejto nepoznám a je mi známa len jedna (netuším si ani odhadnúť ako realistická) rekonštrukcia kamufláže. Čo to tak využiť ako námet na rozmýšľanie?
Lacko, tie tri sovietske masiny budu: Mig-3, Jak-3 a La-5 FN ! Kamuflaz tohto Migu, co si sem zavesil, vyzera velmi zaujimavo! Tipujem to na polia farieb AMT/ neviem teraz z hlavy cisla farieb/...cierna+svetlo zelena, dplnkove pruhy mozu byt biele i svetlo sede, cislo na trupe zlte, cerveno lemovane a spodok klasika svetlomodre-"majove nebo"...????????!
Sú tam určite 3 odtiene (zelená +čierna+svetlohnedá???? a "obláčiky" biela? svetlosivá ? strieborná ?) a číslo je podľa mňa tiež žlté.... Keby sa tak k tomu vyjadril nejaký znalec VVSmožno by sa dospelo k nejakému výsledku a by si bol prvý na svete s najreálnejšou rekonštrukciou tohoto stroja
![]()
![]()
lebo táto tu mi nejak nesedí (napr pole pod anténou je zjavne svetlejšie ako tie vedľa) ... Čo si trúfam odhadnúť je to,že foto predstavuje ranú verziu MiG-u s kratším čumákom a bez slotov
fredy píše:Vlado spomínaš si na scénku z filmu Pelíšky kde si Kodet prezerá obrázky neandrtálcov a dinosaurov a skonštatuje : "No jo Zdeněk Burian, toho znám, s tím tě múžu seznámit." ? Aj ja keď budem raz ukazovať deťom Tvoje slávne maľby, budem hrdý na to že sme spolu komunikovali cez internet. Máš to veľmi realistické a napriek tomu si zachovávaš svoj osobitý, rozpoznateľný štýl, čo sa mi osobne veľmi páči. Len tak ďalej.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník