Takže si tu založím i tento stroj(Moje první vrtule ). Přišli mi barvy takže jsem ho rozdělal a omrknul dílky. Zatím jen štípání čištění atd. Nic extra zatím Nijak co se týče stavebnice tak tamiya se mi zatím docela líbí krásný detaily i rytí. Doufám že půjde stavba dobře a model bude vypadat k světu aby jste mi ho mohli zkritizovat . Zde jen fotky ráměčků.
tak hodně štěstí při stavbě této parádní stavebnice a dobře vybraná a hodně provařená kamo
Martin martinsticky Štický Máte-li dojem že vidíte nepořádek , nenechte se zmást . Jedná se pouze jen o systém uložení věcí , který momentálně nechápete .
Hodím sem co jsem včera spáchal. Zdá se mi to trošku jedovaté ta zelenožlutá, ale je to mícháno podle poměru v návodu. Něco s tím ještě asi budu muset udělat.
Přidej tam víc černý. Podvozkový šachty stříkat nemusíš, ty byly většinou v barvě spodních ploch- v tomto případě modré + podvokový nohy, kryty i ze vnitř a někdy i disky.
To majú byť podvozkové nohy spolu so šachtami fakt modré? Ja som myslel, že to bolo až pri F4U-4. Nemajú byť podvozkové nohy vo farbe kovu? Pýtam sa preto, lebo mám v pláne Corsaira presne v tej istej kamufláži, a stále nemám jasno v sfarbení celého podvozku.
no tak tohle chce opravdu trochu černý takhle to křičí a co týče těch podvozkových nohou ty byly v barvě kovu a ty šachty byly v barvách spodních ploch al emrkni se sem tady je jeden co stavěl stejnou mašinu jakou chceš ty http://www.plasticmodels.eu/corsair.php
Martin martinsticky Štický Máte-li dojem že vidíte nepořádek , nenechte se zmást . Jedná se pouze jen o systém uložení věcí , který momentálně nechápete .
Tu zelenou máš dost "ostrou" Pozor dej na některé detaily, panely většinou byly černé, někdy i boční plochy kokpitu. Doporučuji dodělat kapsu na mapy - je to chvilka práce.
Při lepení si dej pak hlavně pozor v místech napojení vstupu k chladičům v kořeni křídla (já to lepil tak, že jsem je nejprve přilepil k horní polovině křídla) a spasování klapky na pravé straně křídla, moc to nesedí. V tématu Davida Bílka je vidět, kde ti na levé straně vznikne mezera v přechodu křídloXtrup - tam je potřeba dolepit kus destičky, pokud ti to nebude sedět (mně to jako Davidovi taky nesedělo).
Tak já koukal do návodu a podvozkové nohy tam mám v barvě kovu i disky kol. Kryty podvozků mám komplet v mém případě NAVY BLUE. Jinak jsem zkusil to předělat a tohle je pro mě finální podoba už mě to nějak nebaví trefovat se do toho nej nej odstínu. Stejně tam půjde wash atd. zde foto.