díky... ,jak tak koukám na ten naviják ,přijde mo to tlučeny jak mámin smaltovej hrnec... . Uberu na světlosti těch okraju...bo tu krabku mám v umyslu obouchat megamonstrozně . Na žádné fotce jsem sic takovou povrchovku nenašel ,jen špínu a rez....ale což ,mě to tak vzrušuje
Ahojte ,přikládám opět nějaký postup...jde mi to moc pomalu ,abych řekl pravdu...nebaví mě to . Ale pomalinku se mi to rýsuje.....schází mi dotlouct už jen zadní část ,pak přijdou na řadu křídy ,štukování pigmentama a jiné špinící chemikálie Abych byl upřímný....pořád se nějak vyhýbám podvozku a kolum ,zatim nemam představu o vhodném ušpinění . Zablátit ,či jen tak přešmrdlat na sucho ....nevim ,dochází mi fantazie...
Hezké to máš Moc bych neblátil, max někam do růžků trochu uschlého bláta-špíny, ale kola bych nechal vyniknout a jen zapustil trosšku spáry a oprášil Hodně štěstí
Ahojte ,v tichosti jsem konečně dodělal pacific... ,nadšen moc nejsem ,je to první kousek...na kterém jsem použil toliko bahna a pigmentu .Clověk se pořád učí... . Schází už jen dodělat figurky...a dát je na podložku.To celé přefotím a vložim do galérie. Pro příště už to nebudu tak přehánět...no co už !