matlála, matlála....... udělal jsem silnější roztok sikativu s umbrou a roztíral to po povrchu do doby, kdy kobaltovej sikativ nevyprchal, potom jsem třel suchej plochej štětec o povrch a všechno zjemnil.... ( to je hrozně napsaný)
Taky jsem kdysi zkusil tuhle stavebnici dát dohromady s tím že "Ukrajinci z Toka udělali moc hezkého šturmovika". Jenže tihle Ukrajinci byli z ICM a Muromec se mi nikdy nepovedlo složit... Dokonce ani trup k sobě nepasoval. A to je prý tato stavebnice z dvojice Maquette/ICM postavitelnější... Ovšem modýlek to je impozantní, ony tyhle obludy mají své kouzlo... Škoda že je jich tak málo. Gotha a Zeppelin/Staaken od Rodenu, stařičký handley page 0/400 od fixu, ještě starší Vimy...
P.S: Nedělal jste někdo někdy toho Zeppelina ? To je teprve super monstrum, pokud se nepletu bylo to největší letadlo Velké války Ale jestli je slepitelné netuším. Snad jo, přece jen je to jeden z posledních Rodenů.
Máš můj hluboký obdiv,taky se na něj chystám.Mám model od Maquette.Vždy, když uvidím postavenýho Muromce běžím do depozitáře,vyndám krabici a ...... zase ji schovám.Tak to jde asi devět let Opravdu dobrá práce už jenom to dokončit.Těším se na finální fota.
děkuji za ohlasy, ale jak říkám bude to opička. V tuto chvíli jsou natřené všechny vzpěry, navrtány otvory pro výplety a kompletuju motory. Taky se mi podařilo vytmelit nová kolečka ... Foto dodám až bude nějakej větší pokrok. Počítám o víkendu začnu vyplétat, a bude to pěkný sádo máso