Právě, na fotkách jsem nic takovýho neviděl. Na všech fotkách 114 jsou na vnitřních závěsnících světlemodré APU R-60, s těma asi lítal pořád, na vnějších jsem našel fotky tak s APU R-60 (šedé) nebo R-13. Proto mě napadlo dát na vnější ty dvojitý, ale nechci udělat úplnou kravinu. Takže asi dostane 4 x R-60 a hotovo Ještě k těm drátkům - včera jsem dost vážně začal uvažovat otom, že tam něco málo přidám - i přes svojí lenost
Tak aby me oststni nepomluvili, posilam par fotek. Radom zatim neposilam, stala se velika nehoda. Zkousel sem naznacit oloupani barvy az na laminat, ale spis to vypadalo jako mochomurka zelena . Barvu sem umyl a i s kolikem odlozil. Ale co se mi nestalo. Kolik sklouzl po radomu a katapultoval ho rychlosti blizici se rychlosti chuze smerem Berlin. Po prudke zmene smeru zapricinene stretnutim se stenou kuzel mekce pristal v hromade vyzehleneho pradla. Bohuzel mame doma docela tvrde steny... No proste se ulomila spicka
Tady je krasne videt ze barva kterou sem pouzil je uplne jina. Budu to muset dotonovat.
Jeste dodelam draty a zaspinim.
Vnitrek se mi nepovedlo vyfotit, tak aspon takhle.
Chlapci kam tak spechate? Ja ze jste chteli natahovat dobu na dokonceni.
Ja sem vcera alespon slepil oba dily hrbetu se smerovkou, aby se nereklo. Asi misto na Prosek rano sednu ke stolu a budu delat na migu. No pravda kdybych nedelal na motoru do AEC tak sem taky dal.
Abyste neřekli, že nic nedělám, tak dávám pár fotek z pokračování stavby. Není toho moc, dodělal jsem sedačku a napatinoval kabinu a šachty. Doufám, že dalším nafoceným krokem už bude slepení trupu
Nejak se me nedari se spravne do toho nastartovat. Martin videl co mam (spis nemam) a ja prohledl jeho praci. No snad se nejak rozjedu, ale tento tyden spis neocekavam. Se stydim.