Díki chlapi!! Takmer by som zabudol odpovedať na otázku Jirku Anděla: samozrejme, že existoval. Teraz som si dal do googlu Super Pershing a vyhodilo mi hneď v druhom riadku dve čb fotky na tento stroj... a je ich tam viac... mimo iné to vyhľadá aj moje fotky z MF
Každopádně nádherně zpracovanej model - asi bych se na plachty taky vykašlal a možná přidal nějaký vybavení, ale každej to máme jinak - tleskám, a to mě WWII už málokdy zaujme (já sem prostě na scifi no, sorry )
Zdarec páni, tu vám chcem ukázať, kam sa až môže dostať práca chalaniska, ktorý sa narodil v čase, keď iní borci už 20 rokov modelárčili, a ktorý na modely dáva potoky hrdzi a tony blata. Je to britský magazín Military Illustrated Modeller, ktorý, pochopiteľne, nie je k dostaniu u nás ani v ČR, mne však poslali výtlačok ako prispievateľovi.
A prečo to sem dávam? To je predsa jasné... o niečom podobnom som dlhé roky naivne sníval a tvrdo na sebe makal a tak sa z toho teším... a, samozrejme, aby tí, čo zo mňa nervačia a nemajú ma radi, mohli nervačiť zas o niečo viac.
Jasné, takýto úspech vždy poteší.....myslím, že vôbec celkovo mať článok v časopise všeobecne je veľká pocta....aspoň podľa mňa. Zaslúžiš si to a teš sa z toho
Ďakujem moc páni! Dúfam, že to týmto úspechom nekončí... ako si niektorí z vás mohli na missing-lynx prečítať, ďalší článok mi čoskoro vyjde v Tamiya magazíne a v lete by to mal byť článok a titulka v prvom vydaní AK Interactive magazínu