Hezký až hodně hezký model bez sebemenšího rušivého elementu, nezkušený německý zašívák. Já kdybych se chtěl zašít, tak bych to rozhodně na vojně nedělal tak, abych byl takhle blbě vidět. Když už má takovou polohu, zkus ho posadit na podlahu nebo svalit na lavici družstva pěchoty. Různé frajtry nebo důstojníky by tímhle ten nebohý flákač velice rychle vyprovokoval - což by taky nebylo od věci znázornit nějakého řvoucího oficíra deset čísel nad zemí, slina u huby, napřažená ruka ...
Je dobré padnout za svoji vlast. Ale je ještě lepší přinutit ty druhý bastardy, aby padli za tu svoji.
gen. Georg S. Patton, velitel 3 US Army v Evropě
Dobré, akorát bych ten strom (jeho větve) ještě párkrát po sobě obalil v Herculesu a listíčku.
Mám obecvně problém v tom, jak udělat košatý strom. nejspíš ale nějakou houbou a na to shora, zboku i zespod nasypat tu majoránku nebo šťovík. Ještě jsem to nezkoušel, ale brzo k tomu dojde.
Je dobré padnout za svoji vlast. Ale je ještě lepší přinutit ty druhý bastardy, aby padli za tu svoji.
Jirko, co myslíš že provádím já? Experiment na experiment. Jak ještě doporučoval Honza, dobře vypadá z květinářství ten tis nebo co to je, má to miniatury jehliček, od výplaty ho začnu doma tak nějak pěstit.