... samozrejme nic neni take lahke ako sa na prvy pohlad zda.
Jedna sa o model z tzv limited edition, na pocest otvorenia toho "velkeho" v Shizuoke. Ked som tam bol ja, tak Gundam uz tam nebol, skoda, mohol som si spravit fajnu fotku .
Anyway, tento model, ak sa nemylim, je z 99% rovnaky, ako iny HG RX-78-2 ver.G30th, akurat tento ma naviac podstavec, iny manipulator, nove nalepky a 2 clear beam sabere. Chyba mu vsak stit, hyper bazuka, beam rifle a gundam hammer, ktore mala povodna stavebnica.
Kedze sa jedna o relativne novy design, tak kvalita je na celkom dobrej urovni (podobne ako nove HGUC). Jedine co bude problem, su nejake seamlines od kolien dole a podobne aj od lakti k zapastiu. Akurat, ze klby musia ist do vnutra, cize zase je tu problem, ako to zlepit, zamaskovat a nastriekat.... toz uvidim, ci to budem chciet riesit. Inak vsetko ostatne sa zda byt relativne dopohody, ale to presnejsie zistim, az sa k tomu zase dostanem... a to je otazka, kedze pozajtra idem znovu na dlhsi cas do divociny mimo Prahu

Tuna checkujte nejake fotky z min. roka, ked som ho vtedy narychlo poskladal, ze ho porovnam s kolegovym. Jednoznacne som ho mal krajsieho

Tuna smutna situacia zo vcerajska. Zaujimave, ze nalepky sa davali dole podobne pomaly a blbo, ako sa tam lepili. Ale aspon ze rozobrat siel relativne v poho...
No a dneska som na to fukol surf. V tom som uz pokrocily, kedze som to uz raz robil

Nastastie niektore sli nalepit na karton, toz aspon som otestoval, ci ich to neodfukne. A prezili.
UPDATE 1: Dneska po 24h. som pozeral, ze ako vyzeraju tie nastriekane diely z blizka a budem muset este opravit par chyb. Myslite, ze to dopohody mozem zobrat smirglom (napr. 600)? a sufr mi nezide? Hej a este jedna vec: ako som sa tu nekde docital, pred stiekanim som spravil bublinky, whirpool a fen, toz snad pomohlo, ale dalej by ma zajimalo, ze ci to treba furt takto cistit pred kazdou vrstvou.
UPDATE 2: Dneska, das po 3 dnoch, som viacere diely presiel smirglom 1200 a stejne ten surf zosiel dole ako maslo. Zaujimave, to som necakal, ale aspon uz budem vediet, ze s tym neni sranda. Toz som to teda prestriekal druhy krat a ked to zajtra stihnem, tak skusim na to fuknut primarnu farbu.
To be continued...