No tak ty figurky jsou super. To se mám ještě co učit. Jinak se přikláním k připomínkám nějak to zpracovat a dát sem postup na ty figurky od A do Z. Hlavně technika barvení a použitého materiálu. Tedy pokud to není výrobní tajemství. Všude všeho plno, ale nějaký srozumitelný kompletní návod na figurky není. Takže prosím, prosím. Za všechny
Nějaký progress ze stavby. Pro držáky nářadí jsem použil z leptů jen základ, který jsem upravil a zbytek vyrobil znovu- důvod jasný- jejich abnormální velikost. Na zadní části jsou zaslepeny výřezy pro blatníky a nad nima vytvořeny nové sváry. Výfuky zatím chybí, ty budou úplně nové z evergreenů
No, pokračuješ pěkně. Taky jsem ty sváry dodělával. Nevím co máš a nemáš hotovo, ale ze zadu chybí ještě sváry viz foto, a ještě bych znázornil stopy po řezání autogenem.
Michal: Díky za upozornění, no jak dodal Black sváry budu ještě dodělávat stejně jako zpoustu dalších věcí. I ty po stranách zadního pancíře možná budu dělat znovu, protože s nima nejsem úplně spokojený.
A co se ti na nich nelíbí? Vem si že je to 35x zmenšeno, takže jde jen o znázornění, které ale vypadá pořád lépe než když je to origoš, nebo tam není vůbec nic, jako v tomto případě. Takhle jsem se s tím popral já. Ty tmavé jsou z dvousložkového tmelu a ty světlé z vytažené nitě a rozleptány. Jsem si chtěl vyzkoušet dvě techniky a která bude bypadyt lépe. Asi ta z toho tmelu. Uvidím po surfu. Ještě, poku můžu , vložím to znázornění řezu po autogenu.
Těmi držáky jsi to zabil Až teď jsem se podíval na tohle téma a ještě dodatečně tleskám a dychtivě (jako většina ostatních) toužím po tom slibovaném návodě na figurky Ty nejsi člověk...
No to je progres.....já že už maluje třetí kamobarvu nebo co a on tam přidělá dva šrůbky a dvě housenky,....
More doval pak na Slovenské Piesky s Binkym nebo co,....vyluftovat hlavu,....zajedme na T-34/85 u Staroviček a podobně,...
Spomienka na slávne 20. storočie: Striedavo sme kľučkovali medzi padajúcimi bombami a padajúcimi hovnami,..... A všade samé čisté zásahy! „Nesouhlasím s tím, co říkáš, ale do poslední kapky krve budu bránit tvé právo to říci.“ — Voltaire
Zase trochu oživím... Po 7 měsících celkem intezivní práce se stavba blíží do finiše, zbývá dodělat pár drobných detailů, pak všechno pořádně nafotím. Zatím jen ochutnávka. Stavba se táhne kvůli tomu, že velké množství dílů je skreč, třeba jako tenhle poklop. Pokus DML je dost nemodelový a lepty jsou sice modelovější ale taky hodně mimo. Zbývá doplnit ještě uzavírací kruh.
Tak já jdu vyhodit všechy stavebnice do popelnice. Když jsem viděl ty držáky a čtu co bude následovat, tak to budou teda demotivující příspěvky .
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"