Vystřelim z děla, páč mašinkvér je na hov.o
!!!!!
Koupím různé modely 144 i rozestavěné, nabídněte, děkuji

Koupím různé modely 144 i rozestavěné, nabídněte, děkuji

Jan Pavlik píše:Dneska mi to nějak politicky myslí.![]()
To právě moc nevypadá...Jan Pavlik píše:Nemám nic proti Martinovi ani proti jeho modelům,každý si může dělat jak chce a co chce a nějaké žabomyší války, které tady vedete mezi sebou jdou mimo mě.
Jan Pavlik píše:Zarážejí mě oslavné reakce lidí zde na MF a srovnávání tohoto modelu s modely Alexe Clarka.
To není na místě, protože jeho modely jsou kromě povrchové úpravy vymakané i po modelářské stránce co se týče shody se vzorem a povrchových detailů.
Jan Pavlik píše:Vše ostatní je karikatura na T55 z produkce Trumpeteru, bez jakýchkoli detailů a úprav,aby to alespoň trochu připomínalo skutečný vzor.Nechci se rozepisovat o chybách stavebnice,ale i při porovnání s fotkama je jasné, že tady toho spoustu chybí, dost věcí je nedoděláno a celkově je ten model po technické stránce špatný.
Jan Pavlik píše:Tohle nikoho z hodnotících vůbec nezaráží a zvláště mě to překvapuje u těch co mají T 55 několikrát postavenou? Proč se tedy snažíte na svých modelech o nějakou shodu se vzorem, zhotovení detailů, lepty, motory atd., když pak tady oslavujete model, na kterém neni odvedená žádná modelářská práce, kromě hraní si s povrchovou úpravou.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků