Ahoj,konečně jsem se dostal k modelaření a udělal pár krůčků dopředu, proťi zdejším rychlíkům si připadám jako šnek.Dumám kam strčím lékarňičku a schránku na holoubky ,ta lékarnička je kožená nebo dřevěná ?
Lékárničku bych nejspíše koženou nedělal, protože plastikový díl nezdá se mít žádné "vrypy" ani jinak naznačený nerovný povrch. (to sice moc neznamená, ale něco to může napovědět)
Ahoj Houmí, já si říkal, proč nepokračuješ na své S-199, zatímco úpím na svém předsmrtném loži, a jak tak koukám, tak ty ji tu ztloukáš nějakou rakev . No, jak říkají ostatní truhláři, to dřevo máš krásný . A kdy se vrátíš ke strojům, které nedrží pohromadě hřebíčky a dráty (ostatní pánové z Velké války prominou, ale Houmí má nějaké nedodělky ), ale poctivé nýty ? Vlez si zpátky do tématu - srabe . PS: ale máš to fakt dobrý .
Je lepší být překvapený pesimista než překvapenější optimista!
Díky za ohodnocení,otvory jsem se rozhodl nevrtat bude to celé zakryté kapotou motoru.Ovládání výškovky si představuju tak jak jsem se ho pokusil nakreslit
Tvoje představa odpovídá tomu, jak bylo u "Hansy" skutečně konstruováno řízení. Akorát to táhlo vedoucí od předlohy k VOP má být zapojeno takhle, Jinak by při přitáhnutí kniplu éro klesalo a naopak..