Jelikož mám konečně k dispozici foťák, rozhodl jsem se jít s kůží na trh se svým posledním dílkem. Model je stará vykopávka od Italeri 1:35, použity lepty od Edy a vlastní konstrukce. Doplňky Tamiya, Italeri, Calibre 35 a Model Victoria. Na modelu je ještě dost věcí k vylepšení, ale to si nechám na druhý kousek, ze kterého hodlám postavit Ford.
Přílohy
K mašině se chovejte jako k ženský. Jděte do ní pětkrát denně a vezměte ji do nebe a zpět.
Drobný poznatek - kokarda se malovala ve velké většině případů i na vnitřní stranu poklopu, aby byla vidět neustále. To pokud bys stavěl ještě jednoho z Afriky nebo Itálie Moc se mi líbí ten kanystr - ta bílá je na fotkách dost často vidět, na modelech už tolik ne.
Krásné,tvarově podařené auto,se správně umístěným místem řidiče!Moc pěkný model,tak bych ho chtěl také mít.Mám ovšem variantu tahače takže bude kanadský a z Evropy.Takže ještě jednou výborně,hezký typ i model.Jen tak dál!
Jirko díky za informaci. Ten kanistr s bílým křížem je vždy pěkný oživení a navíc se přímo nabízí, protože osa takto označovala kanistry s vodou. Modeláři asi zapomínají že benzinu se nikdo nenapije .
K mašině se chovejte jako k ženský. Jděte do ní pětkrát denně a vezměte ji do nebe a zpět.
ahoj kide. jsem tady novej tak mi to bude trochu trvat nez se adaptuju.chtel bych ti poprosit o pomoc.moc hezkej kousek.kdysi davno jsem ho strasne chtel uz jen diky neprirozene kabine.nevim jak se to stalo ale uplne jsem na nej zapomnel ale prekvapila mne pritelkyne a dostal jsem vcera k narozkam toto
na krabici je psano rok vyr.2012 italeri ale mam dojem ze to bude asi jenom novej prebal ale stare vylisky.nevite nahodou nekdo vice?hlavne kide jsem chtel vedet kde jsi sehnal doplnky?muzes mi prosim te poslat odkazy na ne?nejak je nemuzu najit.co jsem nasel byli jenom resinova kola.zkousel jsem i prebal od bilka v hledacku i starsi stavebnice italeri ale proste nic.mozna jsem hledal spatne. a jeste jak se stavel?hodne kitovani brouseni atd.moc dekuju. ahoj Jirka.
Ta stavebnice je kombinace starýho chevroletu s poměrně novou Bredou. Jediny doplňky co se dají sehnat a vyyužít na tuhle stavebnici jsou rezinový kola (usnadní práci a třeba Hussar productions bývají velmi povedený) a pak jsou k sehnání lepty od Eduardu a to TP037 CMP Chevrolet/Ford Canada grill a 35458 Chevrolet gun tractor. Ta je sice na dělostřeleckej tahač, ale díly do interiáru jsou použitelný i na tenhle model.
ahoj a dekuju za radu. vcera jsem si koupil oboje lepty jak jsi psal.koukal jsem do krabice a zda se ze vypadaji vylisky ciste.otrepy mam jen na dvou kouscich a kola vypadaji kvalitne.je na nich dokonce napsano DUNLOP.nevim jestli byli i na tech starsich vyliscich ale tady ty kola mi pripadaji cista.muzes mi jeste rict jak ti sedeli dily jestli jsi hodne zabrusoval a kitoval. kazdopadne dekuju za rady.
Výlisky jsou místy dost hrdatý, třeba rám podvozku je samá propadlina. Korba sedí celkem pěkně až na uchycení zadního čela k podlaze. Tak je díra jak do .... Díly kabiny sem tam potřebují trochu přibrousit a čumák potřebuje trochu násilí a sekunďáku. Hodně tmelu sežerou nádrže a ta skříň na které je rezerva a pak taky sposty vyhazovačů. Skrátka pořádná modelařina .