Před několika roky jsem sehnal stavebnici (resinovou) tohoto typu,kterou zhotovila f.AIR CZECH RESIN KIT,která vůbec nevypadá špatně a tak než začnu na ní "makat",tak jsem se chtěl tady zeptat,jestli jí také někdo nestavěl a případně na nějaké zkušenosti ze stavby.Předem děkuji.
no stavěl jsem to před xxx lety ještě z první série a v té době jsem s tím měl dost problémy, dneska bych to asi hodnotil jinak co si matně pamatuju tak mě potrápilo napojení křídla s tropem, zadní části trupu na přední ... a tuším hřbet nebo SOP, ale nebylo to zas tak tragický. Co mě ale štvalo byl divnej tvar překrytu kabiny, laboroval jsem s kobinací překrytu z L39 od Pavly ale výsledek nebyl nic moc . Mám ve skříni i kousek z poslední produkce před pár lety ale ten si šetřím
Nemáš prosím i L-159 od Legata? Zajímalo by mě přímé srovnání těchto dvou resinů vedle sebe.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Díky! Zajímalo by mě, jestli byla ALCA lepší nebo horší než Superalbík. Ono těch Alek od Legata bylo taky víc. Viděl jsem je na fotkách buď se samostatnými závěsníky, nebo s přímo vylisovanými na křídle. nejsem si jistý, jestli měly všechny samostatnoi směrovku, nebo některé kříž SOP s VOP jako L-59. Ta, co byla teď na aukru, měla nějaký černý kus trupu : http://modelforum.cz/viewtopic.php?f=1& ... 5#p1245898
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]