patřím k modelářským vyloužilcům, první model jsem postavil před více než čtyřiceti lety, byla to Santa Maria a De Leuwe, pak přišly na řadu modely volných větroňů A1, A2, upoutané modely SUM, makety F4B, bylo jich mnoho, Ryan S-T, P-61 Black Widow, Mitchell B-25, Avia BH-3, Avia BH-11, Avia BH-21. Ale před více než dvaceti lety jsem skončil s aktivním modelařením, jaksi nebyl čas. Občas jsem si sice postavil nějakou lodičku, většinou jako RC a občas RC větroň. No a před šesti lety jsem kvůli dceři koupil domek, jaksi jsme se už nemohli se čtyřmi malými knírači v panelákovém bytě srovnat, zejména, když se každý rok odchovávala štěňata. Dcera před čtyřmi roky odešla do Dánska a jak to tak vypadá, už se nevrátí. Tak jsem se pustil do úprav domu, letos jsem dokončil skoro všechny práce na interiéru, jako správný modelář jsem udělal do mimo jiné i celého domu nábytek a samozřejmě jsem pamatoval i na sebe. Konečně mám dílnu svých snů a mohu zase začít pořádně modelařit.
Nejprve bych rád pozdravil všechny modeláře na fóru a doufám že nebudu moc obtěžovat a nebudu Vás trápit svojí občasnou přítomností.
Nejprve se chci ukázat dílnu, kde by se měla zrodit Royal Caroline.
Honza
-------------
Per aspera ad astra...
Je lepší mířit ke hvězdám a minout, než zamířit do kupy hnoje a trefit se.
-------------
Per aspera ad astra...
Je lepší mířit ke hvězdám a minout, než zamířit do kupy hnoje a trefit se.