A S-99, popř. S-199 je co? Jak kdysi v půlce sedmdesátých let odpálkoval v Jugošce můj otec nějakého Germána, který se posmíval jeho Moskviči, že motor a podvozek je starý Opel: "Bývá zvykem, že vítězové si od poražených berou část jejich technologií." Takže fantazii pro vymyšlení historie cesty Bf-109 do ČSA se meze nekladou. Ostatně, já tady pomalu skládám FW Flitzer, který bude taky čs. Pravděpodobně licenční výroba v Avii (licenční práva v rámci válečných reparací), Dvouletá válka.
Pantíku, je to pěkné, ale třeba v 1/72 to nafoukat pistolí od ruky je takřka neproveditelné. Vem si, jak je Cobra v tomhle měřítku malinká. Takže jedině si pracně vyřezat šablony, nebo malovat štětcem.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Vladimír Bareš Rozdělaný: Tatra 813 CAS32, Chevy Monte Carlo 1978, USS Princeton CG-59
na všechny dvojí metr máte takhle to přeci nejde dál jedny mentalitou omlouváte druhý čeká kriminál _______________________________________________________________________________________________
Proto jsem ti dával tip. Jinak oba Raptory jsou fakt super.
1/72. Nic větčejší, nic meňčejší "Ani to, Horste, nic není. Řeknu ti, že už se těším na krájení hřebíků. Připravil jsem si tady hřebíky, protože jeden, dva, to umí uříznout každý. Ale já uříznu tři! Dámy a pánové, krájím hřebíky, protože mám chuť a náladu. Řeknu vám, krájet hřebíky, to mě pokaždé baví!" - Pepi Rezler . [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
A v čem je problém? Vem USAF schéma a místo USAF Low-Vis markingu doplň CzAF Low-Vis marking a máš ho....minimum úprav...to slepíš i Ty tak do týdne....mě by to trvalo maximálně dva dny....
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !