Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Auto-Moto
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Manifest za slušnost

Cars and bikes
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Příspěvekod Honza a Honza » 21 lis 2006, 21:12

Pánové.... :roll: :roll: :roll: Už zase???
Když se mi nelíbí cena něčeho,tak to nekoupím...taky brblám,že Dragon je mooooc.A co? No tak ho nekupuju a jdu jinou cestou.
...Ono taky,každému nespokojenci bych radil prubnout to,živit se modelařinou.Já to zkoušel a víceméně pořád zkouším a věřte,není to žádný med...Ale.Raději budu mlčet,tohle vážně nemá smysl.Jen se zase budem handrkovat...
Říkáte nejlepší model?
Epoxyd,plastelína a silikon!!!Jo a abych nezapoměl...SÁDRA!
Honza a Honza

• Odpovědět s citací

Příspěvekod michal e34 » 21 lis 2006, 21:28

Mě nevíce mrzí že se opět začíná objevovat debata která(jak jsem si naivně myslel) snad už vyšuměla.Mě to příjde jako plýtvání energií na toto sepisování.
Navrhuji aby se to dále nerozmazávalo.Pokud někdo proti někomu něco má,at to napíše konkrétní osobě pomocí SZ.

A za druhé.Snažím se jako moderátor nic nevymazávat,protože nechci tím nabourávat diskuzi.Zažil jsem na jiném fóru kde se moderátoři činily a mazaly snad všechno.Výsledek byl předvidatelný.Odliv účastníků někam do pr..d...e....... . no prostě pryč.....
A to nechci!!!!!!
Jako moderátor se snažím spíše opravovat hrubky v příspěvcích a občas přesunout téma (pokud je špatně zadané).Nerad mažu lidem jejich názory.
Cenzury jsme se naštěstí již před 17ti lety zbavily,tak jí sem nechci znovu vnášet.
Pokud uvidím že se tu oběvují srač.... téma zamknu a bude vymalováno.
Tak hoši a ted už je to na vás.Nezapomeňte že toto fórum tvoříme všichni,tak se podle toho chovejme,at si to tu navzájem nezkurvíme....(promiňte ten výraz,ale já musel).

Na závěr bych chtěl požádat reJI-ho aby nezanevřel na toto forum.
Byla by to škoda.
Pežot je pryč. - Díky bohu za ty dary
Plymouth Grand Voyager - americký svaly z Rakouska

[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
michal e34

• Odpovědět s citací

Příspěvekod tomáš hobzík » 21 lis 2006, 21:50

Na závěr bych chtěl požádat reJI-ho aby nezanevřel na toto forum.
Byla by to škoda.

S tím souhlasím, jen se přihlaš jako TY (jménem přezdívkou to je jedno) pak budeš vystupovat jen a jen jako soukromá osoba a bude pokoj.
tomáš hobzík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jirka Pokorný » 22 lis 2006, 06:48

Tak se nestačím divit.
1. To Martyn: No nevím, ale jak jsem se koukal, ty sám jsi tu moc příspěvků nezaložil, v podstatě jsem od tebe žádný model neviděl a co se týče reakcí, taky žádná sláva, takže by si to chtělo zamést před vlastním prahem.
2. Tomáš Hobzík: Asi jsi Jindru špatně pochopil. On se tě nesnažil nijak urazit, pouze jen konstatoval, že na stavbu onoho Peugeota má člověk dvě možnosti, a to zcela jasné, buď si koupí relativně levnou stavebnici a stráví na ní spoustu hodin práce (to je fakt, nikoliv výsměch), nebo si koupí o něco dražší Tamiyu a třikrát tak dražší transkit a zbouchá to za dva večery. Ale už tu neřešil finanční možnosti jednotlivců, snažil se jen nastínit poměr mezi financemi a časem. Já za sebe musím říci, že jsem se dal na cestu přestavbu Hellera a znovu bych stejnou chybu neudělal.
6. srpna 1945 si američané na japonce důkladně posvítili.
Jirka Pokorný

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kulda » 22 lis 2006, 09:49

1.To Jirka Pokorný: ode mě tu žádný model nenajdeš, jsem ten "sběratel hotových", přesto tyto stránky navštěvuji, protože různé diskuse s odkazy jsou pro mne zajímavé. Co se Martyna týká, v kategorii rozestavěno má předělávku Audi TT z hračky na model.
Patřím mezi ty, kteří jsou s Tomášem v mejlovém kontaktu, takže si dovolím odpovědět za něj : nemyslím si, že jej urazila ona poznámka o Helleru, neboť i já to pochopil spíše jako pochvalu pro něj a znectění schopností Franty Kt, ale jděme od toho.
2. To Reji : osobně vás neznám, a zběžně znám výrobky vaší firmy, nic proti vám tudíž ani nemohu mít a nepřísluší mi soudit, nicméně souhlasím s tím, co napsal Tomáš. Byla by bezesporu škoda, kdybyste kvůli několika slovům na forum zanevřel to na jedné straně, na druhé je ale pravda, že by to chtělo vystupovat například jako Jindra (tak vás Jirka jmenoval snad se tak jmenujete) a pak by se nikdo nemohl navážet do firmy jako takové.
3.To Tomáš já osobně a myslím že i další budou rádi sledovat tvoje vstupy do fora a to především s netradičním přístupem k modelařině. Vždyť když se kdokoli, kdo zde prohlíží příspěvky zamyslí, zjistí, že jsi to byl právě ty, kdo toto forum řádně rozhýbal. A to nejen kladně, ale nakonec veškerá tato diskuse také vznikla na základě dnes již legendární stavby Fordu 200, takže očekáváme tvoje další foto příspěvky.
a konečně To Martyn - ano, i já mám pocit, že příspěvků je možná méně, že někteří, které jsi jmenoval již nechrlí tolik modelů jako v létě, ale jak správně napsal Michal, prostě může být pouze hektické období a zase přijde čas na modelařinu. Navíc jsou zde noví přispívatelé kteří ty mezery doplňují, v tom bych neviděl problém.
Problém bych viděl možná v tom,že se nedokážeme slušně dohodnout. Má-li někdo něco proti někomu, ať mu to napíše do SZ, chce-li hanit jeho práci, ať mu to napíše do SZ, urazí-li někdo někoho (teď narážím na poslední příspěvek Reji) ať mu odpověď napíše do SZ.
Chodíme sem proto, že nás to baví, že se setkáváme s kamarády alespoň tímto způsobem. Nedělejme z toho politiku vždyť nesmiřitelnost lidí v tomto státě je díky pánům tam nahoře obrovská. Netahejme to sem.
A kdyby ještě někdo váhal doporučuji : Najděte si Martynův příspěvek, a bez povšimnutí jej přeskočte směrem NAHORU. Pak snad pochopíte, co je a co není důležité.
kulda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod franta kt » 22 lis 2006, 11:08

ANO byly zneuctěny mé schopnosti..... ( tedy pokud nějaké mám)...
franta kt

• Odpovědět s citací

Příspěvekod reJI » 22 lis 2006, 11:33

PRO VŠECHNY A SNAD CO NEJSROZUMITELNĚJI:

Opět se zde rozběhla diskuse nad jedním příspěvkem a jsou samozřejmě různé reakce...je jich dost a nevím jestli odpovím na všechny ale pokusím se...

1/ Přihlásil jsem se zde jako reJI ( ne REJI a ani ne REJI MODEL) kde je zvýrazněno právě to JI, což jsou počáteční písmena mého křestního jména Jindra. Bylo to úmyslně, aby lidé zde věděli že se na mě mohou obrátit nejen jako na soukromou osobu, ale i jako na "někoho" od REJI MODEL... měnit to nebudu...a pokud to někomu vadí, je to jen a jen jeho problém...

2/ Na příspěvek Martyna jsem reagoval v angličtině, protože v češtině bych mu asi napsal mnoho horšího. Pro vysvětlení - to "the end...forever" nebylo myšleno jako konec působení na tomto foru, ale jako konec reakcí na příspěvky a bláboly výše uvedeného Martyna.

3/ Co se týká P205 T16 Heller versus Tamiya... ano, správně to pochopili Jirka Pokorný a Kulda...šlo o vyjádření možnosti stavby...buď levná stavebnice a hodně práce, nebo drahá stavebnice + drahý transkit...vše je pouze na modeláři, co si vybere. V žádném případě to není o tom jestli je někdo bohatý nebo chudý...

4/ Co se týká "marketingových příspěvků REJI MODEL" - tak nějak jsem si svoje příspěvky prošel a na žádný takový jsem nenarazil. Pokud se mne někdo zde zeptá na něco ohledně výrobků firmy, bylo by asi neslušné mu neodpovědět. A myslím, že pokud bude mít některý z administrátorů pocit, že si zde REJI MODEL dělá z fora reklamní stránky, může takový příspěvek reJI-ho klidně smazat...

Doufám, že tato vysvětlení budou dostačující a jestli jsem na něco zapomněl, tak se omlouvám... s úctou "reJI" :D
reJI

• Odpovědět s citací

Příspěvekod tomáš hobzík » 22 lis 2006, 21:03

fajn, tak vítej doma reJI =;
tomáš hobzík

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Auto-Moto