Ono jde obecně o hustý rozpouštědlový lepidla vůbec. V mým případě to vůbec nebylo Revell Contacta, ale skleničkový Model Master se štětečkem. Stalo se mi to na Bedfordu na jednom místě, na který jsem předevčírem koukal a v dlesku světla se mi zdálo, že je to zase horší než před půl rokem. (Bedforda jsem dodělal v červnu 2009...)
Na takhle tenkým dílu jako je spoiler mně to ale i přes moje zkušenosti šokuje. Zlatej černej vtěřiňák...
Kucí, díky za rady. Já to slepil contactou pro větší pevnost, aby se mi to v ruce nelámalo, když jsem to pak ještě chtěl celý brousit kvůli snížení. Jdu to vyškrábnout a vytmelit vteřinákem. Snad to už bude dobrý.
no, ja si takhle sestavil exklusivni naraznik zadni na slepici, vztekal jsem se s nim dva dny, kdyz uz byl v cajku, vzal jsem revell, slepil, hned sem byl mistr sveta... no a za tri dny byly vsechny spoje z druhy strany totalne propadany..
Tak jsem si ten spoiler nechal až na zítra. Asi to určitě bude tím lepidlem, vyráběl jsem kulatou nádrž, taky jsem ji zkracoval, kitoval, brousil, dneska ji podruhý stříkal surfem a pohodička. A lepená je vteřinákem.
To jsi udělal dobře,páč čím víc by jse s tím dneska pral,tím víc by jsi byl nas...ej..znám to ....takhle jsi se zklidnil na nádrži a zítra už to půjde samo...uvidíš....
Doporučuju lepidlo GSI Mr. Cement S - s modrým uzávěrem a GSI Mr. Cement Deluxe - se žlutým uzávěrem. Jinak základní pravidlo že čím míň lepidla tím líp...Popřípadě do spáry dvou dílu zapustit řídký s modrym uzávěrem a "přetmelit" černym vteřiňákem.
Jinak surf je hodně dobrej oživovač tmelů a lepidel...Nejspíš je to daný jeho ředidlem...který je dost agresivní. Já třeba s levelingem ředím tamiya bílej tmel když ho potřebuju řidší.
Tak něco málo na mym stole popojelo. Motor je po laku, zbývá dobarvit drobnosti a něco málo patiny. Nádrž je taky po laku, je to vlastně nádrž z Volva VN, jen o něco zkrácená. Rám je ještě pořád ve výstavbě. Tam ještě přijde další porce kabeláže a celkově ještě poladit. Na kabině se zatím vztekam s výrobou nových horních deflektorů, ale nějak se nedaří. No jdu to radši zapít do hospody.
Dlouho jsem tu nebyl, ale troškou do mlýna přispěju. Včera jsem si udělal čas a vrhnul jsem se na Volvo. Trochu jsem začal dělat na úpravě předního nárazníku, aby nebyl po odklopení kabiny tak jednoduchý a průhledný. Přibyly výztuhy a držáky stupaček. Vyrobil jsem ještě plasty mezi nárazníkem a schodama. Tam bylo vidět skrz a nějak se mi to nelíbilo.Ještě něco vyvedu s parabolama a kabeláží. Zadní nápravu jsem zlehka napatinoval před vlepením hlavně na místech, kam bych už se nedostal. Na rámu jsem dotahal zbytek kabeláže, přidal vysoušeč a nádobku k servořízení a celý to stříknul. Dneska na denním světle ale koukám, že to není všude dobře dostříklý, takže dneska bude oprava a nějak to napatinuju. Jelikož jsme vozili ze Španělska nasolený kůže a ten blivajz nám furt tekl po autě, rezu bude na rámu trochu víc. To je prozatim všechno, čau.