Tak a další kostra ze skříně hotová. Tank jsem měl rozestavěný asi 5 let. Nějak se nedařilo. Jednou šla kamo celá dolů a další a další špeky. Asi prokletý. Jinak lauf RB, otevřené sání k motorům ( moc to není vidět), zasklená světla, nějaké dráty, nové blatníky z Dragona a další. Za sebe, moc se nepovedl.... S odstupem času bych spoustu věcí dělal jinak, ale předělávat to už nebudu. Hlavně že si ho můžu odškrtnout se seznamu
Díky moc. No fotky je můj věčný problém. Jednou tmavé, jednou světlé.... Pak to hodím do PC dám autokorekci a občas z toho vyleze tohle. Vytáhlo to bílou. Taky si to myslím....
Montážní linka a lakovna: Hetzer http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=65499 Hotovo: Demag, King Tiger II, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.B, Pz.Befw.38(t) Ausf.G, 15cm s.IG.33 auf Pz.I B, Pz.Kpfw.38(t) Ausf.E/F-G, Sd.Kfz.251/10C, Flakpanzer 38(t), 7,5 cm horský kanón vz. 15, 3.7 cm, KPUV vz.37 typ M + 3,7 cm PAK 37(t), Tiger I, Hetzer "Pražačka"
OK. S focením se polepším. Možná by stálo za to, hodit do sekce jak na to návod jak fotit.Možná to tam je. Já mám normální automat tuším Olympus 3,5 mega a fotím na makro. Pak to ladím v programu Picasa. Ořežu kraje, automat to doostří a je tam auto ladění barevného spektra. Fotky jako dal Braňo k té jehi ISU 152 prostě nenafotím....
TO Adi3 - to je Trumpeta! TO Fachman - u nás v Globusu ho mají. Myslím že to je ale Elefant. Mám ti ho vzít? Ferdinanda so podívám, měli ho taky, ale najsem si jestej. Tuším za 199,-
No vďaka za ponuku,cením si to. Elefanta mám možnosť kúpiť aj tu, len ferda ako si nemajú Jedna krabica by sa však neoplatila, poštovné by bolo 240 cz, čo by ho maximálne predražilo. Takže popátram ešte tu u nás. Ale ešte raz vďaka za ochotu pomôcť