Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Ostatní ‹ Výrobci, Prodejci
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

zkusenosti s MPM shop!!

Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: zkusenosti s MPM shop!!

Příspěvekod Ikar » 08 úno 2012, 18:25

Mas pravdu, dopsal jsem to vyrazne do prispevku.
Ikar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod zdenek.c » 09 úno 2012, 14:15

Tak bohužel stejnou zkušenost s MPM Shop jako Ikar mám i já.
20% slevová akce a jedna položka byla vypuštěna a prý není skladem.Podíval jsem se na jejich stránky a ejhle,
je tam vedená jako novinka a skladem 3-5 kusů.Přesto podle nich je vyprodaná, pravděpodobně se jim
slevová akce rozležela v hlavě a rozhodli se prodávat jen něco, co jim zrovna vyhovuje.Tak jsem jim
vyhověl i já a objednávku celou zrušil.
Jen na závěr, dříve jsem rád nakupoval u našich obchodníků, ale poslední dobou jsou některé naše E-shopy
horší a horší.To mě jen utvrzuje v tom, že je lepší investovat peníze do zahraničních obchodů, kde je přístup
jiný.
zdenek.c

• Odpovědět s citací

Příspěvekod PetrCz » 09 úno 2012, 17:32

Mám podobnou zkušenost jako vy.Asi před 2 týdny jsem objednal zboží za 1500,-,až dneska mi přišla výzva k zaplacení převodem,ale pár věcí tam chybí(Tamyia surfacer a vteřinový lepidlo a tamiya černá ve spreji),přitom na webu je maj stále skladem,takže to moc nechápu.To čekání mi nevadí,to vyřazení položek ale jo a hodně :evil:
-God bless this mess-
PetrCz

• Odpovědět s citací

Příspěvekod bibo » 09 úno 2012, 20:51

Ako tak čítam, mám podobnú skúsenosť ako vy. A to som bol presvedčený,že sa to môže stať len mne. 20% zľava,
z objednávky vyhodené a nedodané dve položky :( .
bibo

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ikar » 09 úno 2012, 21:01

No, tak to neni nahoda. Na cele veci me nejvic sejri ta arogance s jakou webshopy (ostatne to se tyka obecne obchodu v CR) funguji. U nas neni zakaznik nas pan, ale naopak oni nam delaji milost ze nam vubec neco prodaji (kde by jsme to my nymandi jinak sehnali ze) a meli bychom si toho nalezite vazit a neremcat. MPM si vycisti sklady od lezaku a proc by nam prodavalo se slevou zbozi ktere se dobre prodava i beze slevy ze...Dnes mi to dorazilo domu to torzo toho co jsem objednal, vsechno ok akorat jeste dve polozky spletli (ale to je v poho to se da pochopit) ale i tak uvazuju ze jim to zase poslu zpet a pujdu si to koupit za plnou cenu a dam vydelat obchodnikovi ktery si zakaznika vazi...

PS: a kdyz me hodne naprdnou, coz je problem,l tak na ne poslu COIku a janevim co jeste :D
PPS: a kdyz ani to nepomuze tak na ne poslu moji oblibenou partu zfetovanejch negru s letlampou a klestema :grin:
Ikar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Lukas » 09 úno 2012, 21:54

Aha, takže já v pondělí platil a ihned posílal potvrzení transakce, kdy tedy můžu čekat změnu statusu "čeká na zaplacení"? :-D mimochodem taky jsem beze slova přišel o ředidlo a nějakou barvu :? předchozí objednávka ale byla kompletní a řešena během pár dnů 8)
Lukas

• Odpovědět s citací

Příspěvekod McMarty » 18 úno 2012, 17:53

Tak se také přidávám. Využil akce 20% dolu a objednal.

Zaplatil plnou částku objednávky a v balíku chybí kleště Tamiya na lepty, které tvoří cca 30% objednávky. Žádné slůvko omluvy, prostě nic. Hlavně, že si to nechali zaplatit celé. [-X
McMarty

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ján Moravčík » 18 úno 2012, 18:51

musim potvrdit, ze platba predom bol vzdy problem, cakacia doba u nemenovanych predajcov 14 dni a pritom vsetok tovar skladom...
http://www.eastmodels.sk
Ján Moravčík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod dzf159 » 21 úno 2012, 14:01

Tak mám podobnou zkušenost jako většina ostatních.Na shopu mají věci skladem i ve více kusech, ale po obdržení balíku 1/3 věcí chybí a bylo to zrovna to kvůli čemu jsem objednával. A že by třeba aspoň napsali že nemají tohle a tohle, tak si člověk řekne jo dobrý maji aspoň snahu o nějakou komunikaci a spokojenýho zákazníka....Psal jsem jim email hned jak mi byla doručená zásilka a po týdnu ještě žádná odpověď. Docela mě to i mrzí mají na shopu celkem dobrej sortiment, ale po této zkušenosti nevim jestli se mi bude chtít ješte od nich něco objednávat........A jinak k tomu shopu valka taky zrovna moc dobrou zkušenost nemam..Objednával jsem si v listopadu 2 modely a asi po měsíci přišel jeden a ten druhý nic a už sním teda ani nepočítám, ale taky žádná komunikace se zákazníkem že tohle nemají a že to bude bla bla bla..... A mám ještě rozjetou objednávku u Plastic Hobby a zatim čekám, sice počítám že to bude dýl trvat protože většina věcí byla na zpětnou objednávku ale klidně si počkám než pak dostat poloviční zásilku.....
dzf159

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Lukas » 21 úno 2012, 14:41

Lukas píše:Aha, takže já v pondělí platil a ihned posílal potvrzení transakce, kdy tedy můžu čekat změnu statusu "čeká na zaplacení"? :-D mimochodem taky jsem beze slova přišel o ředidlo a nějakou barvu :? předchozí objednávka ale byla kompletní a řešena během pár dnů 8)

A ještě jedna nepěkná zpráva, balík, sice po delší době dorazil. Problém byl v tom, že drobné věci jako barvy, nůž nebyly v balíku ale v krabici modelu, mezi rámečky..
Lukas

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Radek Papežík » 21 úno 2012, 16:06

Lukas:Tak to je teda masakr.... :shock: :o :?
Radek Papežík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aleš R. » 21 úno 2012, 17:35

Taky jsme chtěl využít 20% slevy :D zaplatil předem a nic. Taky jsem si vybral zboží, které je skladem. Že je to baví pořád řešit naprdnutý lidi a hlídat platby zpět.
Nakupuju u Artura a spokojenost.
Aleš R.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Filip Tomči » 22 úno 2012, 11:51

V neděli jsem si objednal barvy Humbrol(31 kusů) na dobírku. Dnes(středa) mi napsali, že je zásilka odeslaná na mou adresu a vypadá, že tam nic nechybí.
Filip Tomči

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pknotek » 22 úno 2012, 16:15

Já odeslal v rámci akce sleva 20% 2 objednávky, u druhé jsem žádal spojit s první. Žádná odezva ze strany MPM.
Přišly maily s výzvou k zaplacení, 2 položky z objednávek chyběly, na obou bylo naúčtováno poštovné 85 Kč., Napsal jsem že znovu prosím o sloučení objednávek do jedné zásilky. Týden žádná odezva ze strany MPM. Tak jsem vyměkl, zaplatitl požadované částky s tím, že uvidím jak to přijde.
Včera to přišlo jedním balíkem se dvěma fakturami, na obou bylo naúčtované poštovné. Proti tomu, co jsem zaplatil, chyběla další položka. Celkem tedy ty položky, které jsem nejvíc chtěl.
Tak jsem okamžitě volal na hotline MPM paní Kaštovské (mobil je naštěstí na jejich stránkách), od které jsem se dozvěděl, že ona byla 10 dnů na paragrafu doma a zásilky tedy odesílal, kdo měl zrovna čas. A přeplatek že nějak vyřeší. Pak mi napsala, že přeplatek za nedodané zboží mi ošle, ale za poštovné 2x asi ne. Přestože to šlo jedním balíkem. Odepsal jsem jí, že nesouhlasím, zatím bez odpovědi.
Pavel Knotek
líbí se mi všechny výtvory všech, co jsem zde viděl. Sám to ani zdaleka tak neumím.
pknotek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod pknotek » 02 bře 2012, 22:15

Tak už konečně dořešeno, přeplatek za poštovné uznali a celkový přeplatek mi přistál na účtu.
Pavel Knotek
líbí se mi všechny výtvory všech, co jsem zde viděl. Sám to ani zdaleka tak neumím.
pknotek

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Výrobci, Prodejci