Už som ani nedúfal,že sa niečo dostane do farby.Máš toho hodne rozrobeného.Aj ja by som chcel,aspoň by to znamenalo,že lepím A tu kanón.A bomba.Mne sa ten nástrek tiež páči.Nechaj to tak,je to naozaj mňamka.
Dík menovče Nechal som to tak a po patine "trochu" šedá stmavla už neriešim...len nemôžem nájst fotku toho svetla na predu- klasické, alebo dvojfarebné ako na technike Urval som tabulku (naschvál) nech ju môžem "vylinajkovať" (jéj to je slovo ) ešte nejaké drobotiny dokončiť ( do prúžkovaných červeno-bielych tyčí sa mi mechcéé nechám to takto)
Ambush z továrne je skoro hotová. Tento stroj je veterán z arden a ďalej bojoval v maďarsku. Teraz sa idem snažiť preniesť tieto tuhé boje na model.Aj keď bol nasadený len krátko, určite si užil svoje
Dík hoši, to poteší a povzbudí do ďalšej práce (aj keď táto sa mi zdá nekonečná) Jirko hlavne podla fotiek z maďarska vychádzam. Pravá ruská zima tam vtedy nebola, tak tie stroje aj tak vyzerali a dík za objasnenie tejto mašiny ...na finiš sa teším najviac JA
No hádam aj finito fotky ukázali nejaké nedostatky, ktoré ešte poriešim.....figúrky odkladám na neurčito-nechce sa mi.Fotky sú na .....[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]